Pantofi Ana Kaloni – de unde îi poți cumpăra online

Toamna am două mari pasiuni: pantofii și botinele cu toc. În urma unei „avarii deloc de neglijat” la gleznă nu am purtat tocuri ani de zile. Acum că am rezolvat-o, parțial măcar, mare parte din cumpărăturile mele online sunt tot din categoria încălțăminte cu toc înalt.

„Cutreieratul” magazinelor online de încălțăminte mă relaxează. La schimbarea sezonul admir și studiez noile colecții de încălțăminte. Una dintre colecțiile pe care le-am remarcat la acest început de toamnă este cea de pantofi Ana Kaloni.

Inspirat din citatul „Dă-i unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea”, brand-ul Kaloni by Ana Gheorghian îți oferă atât pantofi creați individual, la comandă, cât și pantofi de mireasă. Îmbinând materiale de calitate cu flexibilitate, brandul Ana Kaloni îți prezintă ultimele trenduri, iar confortul este pus la același rang cu ideea de a fi „la modă”, fiindcă ceea ce niciodată nu va fi demodat este zâmbetul unei persoane sigure pe sine, pentru care pantofii sunt o extensie a stilului personal.

Cele mai bune prețuri la pantofi Ana Kaloni le găsești la Elefant, aproape toate modelele fiind la reducere.

Mai jos am făcut o scurtăa selecție de pantofi Ana Kaloni care mi-au plăcut, pentru care aș răbda câteva săptămâni de foame ca să îi am în garderobă. Glumesc, dar totuși aș face un efort ca să mi-i cumpăr.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre pantofii care îți plac și ție din selecția mea. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care îi comercializează.

Pantofi Ana Kaloni – recomandări online

Pantofi duo verde inchis
Pantofi duo verde închis

Pantofi stiletto argintiu
Pantofi stiletto argintiu

În acest sezon se poartă combinațiile de culori la pantofi și în special cei cu toc gros. Mai multe modele de pantofi cu toc înalt gros în tendințe găsești aici.

Pantofi din piele intoarsa bleumarin
Pantofi din piele întoarsă bleumarin

Pantofi Dots bleumarin
Pantofi Dots bleumarin

Pentru selecție am ales culori închise, de toamnă, care sunt mai potriviți cu garderoba de sezon. Poartă-i la ținute office, dar și la cele casual chic, cu blugi și sacou elegant sau o geacă scurtă de piele.

Pantofi Dots negri
Pantofi Dots negri

Pantofi stiletto rosu bordeaux
Pantofi stiletto roșu bordeaux

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de pantofi Ana Kaloni, modele la reducere pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!