6 tipuri de pantofi la modă în această toamnă

Ești pasionată de încălțăminte? Studiezi tendințele și încerci tot timpul să fii la modă?

Atunci sunt sigură că această postare va fi pe placul tău. Am adunat cele 6 tipuri de pantofi care vor fi în tendințe în această toamnă.

Foarte multe stiluri diferite vor fi pe val, multe combinații de elegant cu îndrăzneț, culoare cât cuprinde, printuri la care nu te-ai fi așteptat. Câte ceva pentru fiecare iubitoare de pantofi. Adică pentru toate femeile!

Să începem, zic!

#1 Pantofi cu toc înalt și vârf ascuțit

Pentru iubitoarele stilului elegant, office pantofii cu toc înalt și vârful ascuțit revin pe metereze. Tocul înalt poate fi grosier, chunky heel cum îi spun americanii, sau subțire cui, în funcție de preferințele fiecăreia dintre noi și de ocazie.

Unii designeri merg și mai departe cu forma tocului și ne propun unul de înălțime medie dar circular, rotunjit, în locul celui clasic.

Ca de obicei am căutat și pe la magazinele online de încălțăminte pantofi de damă în tendințe pentru noul sezon.

Mai jos îți propun câteva modele care se aliniază tendințelor toamnei, pantofi de damă la prețuri avantajoase.

Pantofi dama Candelas negri stiletto
Pantofi damă Candelas negri stiletto

Pantofi Dufler negri
Pantofi Dufler negri

#2 Pantofi peep-toe de damă

Pantofii decupați la vârf sau la călcâi și ghetele peep-toe sunt la modă în toamnă. Acest tip de încălțăminte va sfida vremea răcoroasă de toamnă/iarnă și va fi prezent în garderoba noastră.

Pantofii peep-toe se pot purta cu șosete cât mai colorate, un trend de care nu sunt deosebit de încântată, dar pentru nonconformiste poate fi acel „je ne sais quoi” care le definește ținuta.

Pantofi peep toe Cheap&Chic
Pantofi peep toe Cheap&Chic

Pantofi decupati Franco Sarto
Pantofi decupați Franco Sarto

#3 Pantofi de damă cu barete

Barete, barete, barete. Se poartă încălțămintea de toamnă cu cât mai multe barete. Probabil o rămășiță de la trendul de vară al sandalelor gladiator înalte. Mai jos îți propun două variante de pantofi cu barete, din game coloristice diferite: un maro cafeniu cald, o culoare de toamnă și un gri rece, perfecți pentru un stil office elegant.

Pantofi dama de piele Azamen
Pantofi damă de piele Azamen

Pantofi Gafe gri
Pantofi Gafe gri

#4 Ghete cu catarame supradimensionate și talpă groasă

Ghetele și pantofii de toamnă cu talpă groasă încă nu ne părăsesc. Pe lângă faptul că sunt foarte comozi, mai adaugă și câțiva centimetri la înălțimea noastră. În această toamnă pantofii de damă cu talpă groasă sunt înfrumusețați de catarame supradimensionate, care mă duc cu pic cu gândul la stilul army, milităresc.

Ghete dama din piele talpa groasa Army
Ghete damă din piele talpă groasă Army

Ghete toamna Forever21
Ghete toamnă Forever21

#5 Pantofi metalizați

Michael Jackson ar fi mândru de tendințele de toamnă. Pantofii metalizați pe care îi vedeam deseori în videoclipurile sale sunt la modă în această toamnă. Indiferent de forma pantofului, cu toc înalt, Oxford, pantofi sport, se poartă nuanțele metalice.

Pantofi dama Naranjo argintii
Pantofi damă Naranjo argintii

Pantofi sport Pumos gri
Pantofi sport Pumos gri

#6 Pantofi din imitație de piele de șarpe

Texturile, printurile îndrăznețe ocupă locuri fruntașe printre trendurile toamnei. Printre ele se distinge imitația din piele de șarpe, în culori calde de toamnă.

Botine Michael Antonio
Botine Michael Antonio

Pantofi Dune London Betsee
Pantofi Dune London Betsee

Designerii ne propun și alte materiale care ne vor încânta ochii și picioarele în această toamnă. Pantofii cu aplicații din catifea, cu paiete, pietricele/perle, cei din imitație de piele întoarsă în culori îndrăznețe sunt și ei la modă.

Cam atât în materie de tendințe de toamnă. Te las să cauți acea pereche de pantofi la modă care îți este pe plac.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele mai în tendințe 6 tipuri de pantofi de damă pentru sezonul de toamnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: