Un palton scurt perfect pentru toamna răcoroasă – colecția LaDonna

Pentru că dimineața, deși mă îmbrac destul de bine, zic eu, tremur ca o frunză în mijlocul unui uragan de intensitate mare, m-am gândit că ar fi timpul să-mi cumpăr un palton scurt drăguț, potrivit pentru această vreme.

Am cutreierat magazinele online preferate și cel mai atrăgător model de palton scurt l-am găsit la Starshiners: palton LaDonna Finest Line.

Raportul calitate preț este unul foarte bun, sunt deja obișnuită cu calitatea produselor Starshiners, în special a celor din colecția LaDonna.

Paltonul scurt LaDonna Finest Line este disponibil pe mai multe variante de culori: roșu, galben auriu, negru, crem, bleumarin și alb. După cum vezi și în poza de mai jos, toate nuanțele sunt superbe, nici nu știu pe care să o aleg.

Palton LaDonna Finest Line – recomandare Mujo

palton ladonna finest line
Dă click pe poză pentru mai multe detalii!

Cred că voi alege dintre galbenul auriu, crem și bleumarin. Pe culoarea negru mai am un palton, nu unul scurt, dar mai am. Roșul este prea puternic pentru tenul meu de Albă ca Zăpada iar albul este prea sensibil pentru activitățile mele. Mi-ar fi frică să-l port la plimbări cu fetița, să car sute de castane și de frunze în culorile și noroaiele toamnei.

Deși am eliminat trei culori din cursă, tot mi se pare grea alegerea. Tu ce culoare ai alege?

Dar să revenim la paltonul scurt LaDonna. Îmi plac influențele militărești prezente la butoni, guler și epoleți. Umerii sunt buretați, dar cu un burete subțirel, care accentuează stilul military. Talia este subliniată de croiul ușor cambrat.

Îl poți purta la ținute office dar și la blugi și botine elegante sau ghete military.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din fashion pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online.

Acestea a fost recomandarea zilei: paltonul scurt LaDonna Finest Line, perfect pentru această vreme schimbătoare de toamnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: