12 paltoane ieftine de damă sub 250 lei care arată senzațional

paltoane ieftine de dama

Iarna cea adevărată, cu nămeți și temperaturi scăzute ne ocolește. Spre bucuria mea și a multora dintre voi, care nu prea iubim frigul. Și pentru că temperaturile ne permit să lăsăm gecile groase acasă ne orientăm spre haine mai elegante, mai feminine: paltoanele de damă.

Fiind început de an, sfârșit de vacanță, bugetul este un pic limitat. De aceea m-am gândit că ar fi folositoare o selecție de paltoane ieftine de damă, dar care să arate bine.

Am luat la puricat magazinele online, unde sunt o mulțime de reduceri la îmbrăcăminte și încălțăminte de sezon, și am ales 12 modele de paltoane pentru femei, ieftine, al căror preț nu depășește 250 de lei.

Paltoane ieftine de damă – oferte și reduceri de la magazinele online

Pentru a afla mai multe detalii despre prețul și disponibilitatea pe mărimi a paltoanelor de damă recomandate mai jos trebuie să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinelor online care le comercializează.

Palton bej Andrada cu buzunare

Palton bej Andrada cu buzunare

Palton Hallows

Palton Hallows

Palton scurt Medicine Belleville

Palton scurt Medicine Belleville

În anul 2017 mi-am propus să mai renunț la culoarea negru din garderobă, o culoare care predomină în dulapul meu. Din această cauză această selecție de paltoane de damă este una un pic mai colorată, multe modele bej, chiar și albe, gri, maro și bordeaux. Mai multe paltoane de damă negre la prețuri accesibile găsești aici.

Palton stofă Dolly bej

Palton stofa Dolly bej
Mai multe culori disponibile

Palton negru basic drept

Palton negru basic drept

Paltoanele cu mâneci din piele ecologică si cele cu croială dreaptă, cu mulți butoni și epoleți, paltoanele military, încă mai sunt la modă, chiar dacă au mai pierdut din teren în fața celor cocon, supradimensionate.

Capă gri Zee Lane Denim

Capa gri Zee Lane Denim

Palton cu cordon Bodyflirt

Palton cu cordon

Doamnele și domnișoarele înalte au avantajul de a putea purta orice lungime de palton: de la unul foarte scurt, la unul până în pământ, bineînțeles cu încălțăminte adecvată.

Dacă ești mai micuță de statură și nici nu porți tocuri foarte înalte, lungimea paltonului ales nu trebuie să depășească linia genunchilor, altfel riști să te pierzi în el. Poți alege un palton scurt, cu cordon sau cu o curea în talie ca cel negru de mai sus. Acest palton negru, ușor cambrat, cu linii clasice, este printre preferatele mele din aceasta selecție.

Palton gri elegant din stofă

Palton gri elegant din stofa

Palton bej Brandon

Palton bej Brandon

Atunci când ai deja în garderobă un palton de culoare închisă parcă ar merge și unul de o culoare mai deschisă, care deși mai greu de întreținut, pare mult mai prețios. Mie îmi face cu ochiul cel alb-perlă de mai sus. Pare un pic cam subțire pentru iernile cu care eram obișnuite.Totuși pentru vremea de acum se potrivește de minune, mai ales purtat cu o pufoșenie pe dedesubt.

Palton Be you bordo

Palton Be you bordo

Haină cu revere femei New Look

Haina cu revere femei New Look

Palton de damă maro Well

Palton de dama maro Well
Vezi pret eMag!

Palton Prettygirl gri

Palton Prettygirl gri

Dacă te interesează și alte oferte și reduceri la paltoane de damă accesează catalogul Mujo de magazine online de paltoane. Dintre cele peste 40 de magazine online incluse în catalog sunt sigură că îți vei găsi un palton de iarnă pe gustul tău.

Vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase? Înscrie-te la newsletter!

Acestea au fost recomandările de paltoane ieftine de damă, la reducere în această iarnă, al căror preț nu depășește 250 lei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Credit foto: thefashiontag.com