12 neglijeuri sexy pentru femei seducătoare

Ai hotărât cu ce te îmbraci la cina romantică de Ziua Îndrăgostiților? Dar la ce vei dezbrăca în aceeași seară te-ai gândit?

Pentru că Ziua Îndrăgostiților este aproape ar fi timpul să pui la punct ultimele detalii și de ce nu, să îți alegi un neglijeu sexy pentru o noapte pasională.

În funcție de tipul de personalitate, de starea de spirit, de gusturi și de buget, am ales să-ți recomand azi 12 neglijeuri sexy dintre care să alegi pentru seara de Sfântul Valentin, modele pe care le poți comanda online de la magazinele de lenjerie intimă din România.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre neglijeurile care îți plac. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online care le comercializează.

Neglijeuri sexy seducătoare – stil romantic

Iubești stilul romantic, foarte feminin? Atunci cele 4 recomandări de neglijeuri sexy de mai jos ți se potrivesc ca o mănușă. Din punct de vedere cromatic romantism înseamnă alb, roz, orice culoare pastelată, multă dantelă, tul fin, motive florale.

Neglijeu seducator Bianca
Neglijeu seducător Bianca

Neglijeu BPC
Neglijeu BPC

Compleul seducător Bianca, de un alb pur, este format dintr-un neglijeu sexy și chilot tanga din dantelă lucioasă. Combinația de tul fin, cu dantelă inflorată, croiala triunghiulară a cupelor oferă un aspect senzual, seducător.

Roșu este o culoare îndrăzneață. Pune-l în combinație cu dantelă înflorată și un material satinat, fin ca mătasea și rezultă un neglijeu ispititor, romantic, care se așează frumos pe formele corpului și avantajează pe orice femeie îl poartă.

Neglijeu satinat de lux Michele
Neglijeu satinat de lux Michele

Neglijeu Luna
Neglijeu Luna

Culoarea mentei este minunată. Croiala neglijeului satinat Michele, decorat cu dantelă fină pune în evidență trupul voluptos al femeii. Cupele triunghiulare măresc volumul bustului și îi dau un aspect foarte seducător.

Cea de-a patra recomandare de neglijeu sexy și romantic pentru noaptea de Sfântul Valentin este un model clasic, negru, cu broderie aplicată de decolteu. Se potrivește pentru orice tip de corp, voluptos sau mai puțin voluptos.

Neglijeuri sexy seducătoare – stil provocator

Neglijeu BPC
Neglijeu BPC

Lenjerie intima Emma
Lenjerie intimă Emma

Ești adepta stilului provocator? Măcar o noapte pe an :) ! Sau două dacă sărbătoriți și de Dragobete.

Ce poate fi mai seducător decât multă transparență? Roșu pasional sau clasicul negru.

Ambele neglijeuri de mai sus  sunt realizate din material transparent şi delicat care se mlădiază tandru pe trup, prevăzute cu decolteu rafinat, cupe din dantelă fină şi breteluţe reglabile.

Neglijeu de lux Beauty
Neglijeu de lux Beauty

Neglijeu Madame
Neglijeu Madame

Poți fi și provocatoare și romantică în același timp cu neglijeul roz de lux Beauty. Acesta se mulează ușor pe formele corpului, punându-le în evidență.

Neglijeuri sexy seducătoare – pentru îngerul și demonul din tine

Simți că ai și un înger și un demon în tine? Alege o lenjerie intimă care să te ajute, indiferent de personalitatea care va ieși la suprafață în seara de Sfântul Valentin.

Neglijeu Constance rosu
Neglijeu Constance roșu

Neglijeu Nevis
Neglijeu Nevis

Pentru demonul din tine poartă lenjerie sexy roșie, cu multă dantelă. Fii seducătoare și încrezătoare, sigură pe tine și asta îl va cuceri în seara de Sfântul Valentin. Dacă ești posesoarea unui bust generos pune-l în evidență printr-un neglijeu sexy cu cupe întărite, tip balconet.

Neglijeu seducator Feel like angel
Neglijeu seducător Feel like angel

Lenjerie intima Auroria
Lenjerie intimă Auroria

Neglijeul Feel Like Angel cu aspect satinat, angelic, delicat, dar diabolic de seducător este perfect pentru seara de Sfântul Valentin. Întruchipează și îngerul și demonul din tine într-un singur ansamblu alb senzual.

Nu vrei să porți lenjerie intimă sexy roșie, neagră sau albă? Alege un albastru satinat, cu voal fin și dantelă cu broderie. Prețul setului Auroria este deosebit de avantajos, atât îți spun!

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de neglijeuri sexy, seducătoare pentru femei, perfecte pentru a-ți încânta iubitul în seara de Sfântul Valentin. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: