Nail Calcium Builder Melkior Professional – păreri după utilizare

Te confrunți cu unghii care se rup ușor și se exfoliază cât ai zice pește? Și eu!

De ani de zile mă chinui să-mi las unghiile lungi. Înafară de un obicei de care cu mândrie recunosc că m-am lăsat, rosul unghiilor (nu mă întreba cum, că nu știu, pur și simplu s-a întâmplat), am unghiile foarte subțiri și fragile.

Dacă nu le rodeam, în câteva zile se rupeau singure. Nivelul calciului este bun, chiar spre limita de sus, deci nu mă confrunt cu o lipsă de calciu. Dar ca orice mamă/femeie mai spăl vase, mai fac curățenie, de cele mai multe ori uitând să-mi pun mănuși și unghiile au de suferit.

Într-o zi când mă hotărâsem să-mi caut online un întăritor de unghii, hop și cei de la Melkior au anunțat o ofertă 1+1 la produsele de manichiură. Am intrat la ei pe magazinul online și am căutat un întăritor de unghii.

Așa am ajuns să pun în coșul de cumpărături produsul Nail Calcium Builder din gama Melkior Professional și ca bonus Nail Cuticle Oil Repairing. Plus că am beneficiat de transport gratuit (așa era oferta lunii).

tratamente-unghii-melkior

Coletul cu produsele Melkior a ajuns cam greu, în 3 zile, deși eu mă așteptam ca a doua zi să-l am, dar nu-i nimic, în online se mai întâmplă.

Nail Calcium Builder Melkior Professional – păreri după utilizare

Prima impresie

Nail Calcium Builder vine ambalat într-o sticluță de 10 ml, drăguță, micuță, care își face loc ușor în cutia mea cu oje și produse pentru îngrijirea unghiilor.

nail-calcium-builder

Mirosul este destul de înțepător, fetița mea Alexia a crezut că mă dau cu acetonă. Dar acest iz se estompează repede. Unghiile rămân cu o tentă ușoară de albastru.

Pensula este foarte fină, produsul se întinde foarte ușor pe unghii.

Nail Calcium Builder – păreri dupa 2 săptămâni de utilizare

Nail Calcium Builder poate fi folosit ca base coat, pentru a crea acel spațiu de protecție dintre unghie și ojă. Pe prospect scrie că, datorită formulei îmbogățită cu calciu, poate fi folosit și ca întăritor de unghii, timp de două săptămâni, aplicat o dată la două zile.

Zis și făcut. Timp de două săptămâni l-am testat pe unghiile mele fragile.

Rezultatele:

  • unghiile nu s-au mai rupt;
  • unghiile nu s-au exfoliat;
  • parcă au crescut mai repede decât dacă nu le-aș fi dat cu niciun produs.

În aceste două săptămâni de teste mi-am continuat în același ritm treburile casnice și tot am uitat de cele mai multe ori să-mi pun mănușile, dar unghiile nu au fost afectate.

Concluzii despre Nail Calcium Builder de la Melkior Professional

  • Sunt foarte mulțumită de rezultatele oferite de Nail Calcium Builder ca și tratament pentru întărirea unghiilor.
  • În ceea ce privește calitățile de base coat, îmi place mai mult cel de la OPI.
  • Raport calitate/preț excelent.

Deci, da, l-aș mai cumpăra chiar dacă nu ar fi la oferta de 1+1.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile mele după folosirea produsului Nail Calcium Builder de la Melkior Professional. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: