Mobilier modern pentru birou – recomandari online

mobilier modern birou

Lucrezi de acasa sau ai copii la scoala? Atunci ai nevoie de un birou, o camera unde sa-ti poti indeplini sarcinile in liniste, sau un loc unde copiii sa-si poata face temele fara a fi deranjati si distrasi.

Pentru a avea un birou functional ai nevoie de calculator bineinteles, si de auxiliare gen imprimanta, router pentru internet, telefon sau o multifunctionala. Dar ai nevoie si de mobilier modern pentru birou, macar un minim necesar: un birou, un scaun si o etajera sau un dulap pentru acte, documente, carti si caiete.

Mai jos iti recomand cateva piese de mobilier modern pentru birou, produse pe care le gasesti online, la reducere. Da click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre produsele care te intereseaza. Vei fi redirectionata spre pagina magazinului online care le comercializeaza.

Mobilier modern pentru birou – recomandari online

Birou Ancona negru
Birou Ancona negru

Birou Preston verde
Birou Preston verde

Birou Ancona Extra Pirates
Birou Ancona Extra Pirates

Daca vrei o camera de lucru, atunci un birou este must-have. Modelul ales depinde de spatiul pe care il ai, de cate accesorii ai nevoie si nu in ultimul rand de culoare. Trebuie sa se potriveasca cu restul mobilierului, nu-i asa?

BIROU SUPER: Biroul verde de mai sus pare simplu si un pic anost, inafara de culoare, dar are ceva ce ar trebui fiecarui birou pentru scolari: blatul este mobil, se poate inclina atat cat are nevoie copilul tau, si nici nu ocupa foarte mult spatiu daca te gandesti sa-l pui in camera.

In orice camera ai nevoie de un dulapior, oricat de mic, iar la birou o etajera este indispensabila.

Scaun de birou
Scaun de birou

Stiu ca se poarta statul in picioare la calculator. Este mai sanatos si mai eficient. Dar in cazul in care nu stai cu orele asezat, faci pauze dese (macar cateva minute pe ora), nu vad de ce ai sta in picioare pentru a lucra la calculator. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa investesti intr-un scaun de birou de calitate, care „sa te forteze” sa stai cu spatele drept.

Te intereseaza si alte piese de mobilier? Acceseaza catalogul Mujo de magazine online de articole pentru casa.

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu reducerile si promotiile magazinelor online din Romania.

Acestea au fost recomandarile de mobilier modern pentru birou. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping! Sursa foto: www.decobizz.com