Mese extensibile pentru prânzuri cu întreaga familie

Dacă faci parte dintr-o familie numeroasă și aveți obiceiul să vă întâlniți des cu toții: frați, surori, unchi, mătuși, verișoare atunci gazda, de obicei bunica sau o mătușă care gătește foarte bine are nevoie de o masă mare unde să vă hrănească pe toți cum se cuvine. Știi tu, cu 5 sarmale în farfurie atunci când ai cerut doar 2, cu cinci mii de feluri de mâncare la un prânz, cu deserturi care mai de care mai sofisticate și mai gustoase.

Pentru a găzdui o familie numeroasă ai nevoie de o masă pe măsură, nu-i așa?

Și cum Paștele se apropie cu pași repezi (să sperăm că și căldura o dată cu el) m-am gândit că ar fi folositor să caut la magazinele online de home-deco mese extensibile pentru living.

Atunci când alegi o masă extensibilă trebuie să fii atentă la două lucruri:

  • forma mesei
  • culoarea, tipul de material al mesei extensibile.

La formă poți alege între pătrată, dreptunghiulară și ovală. Mesele moderne care nu au forme convenționale, ci unele moderne nu sunt extensibile. În funcție de spațiul în care alegi să poziționezi masa vei alege și forma acesteia. Pentru livingurile deschise cu loc special de luat masa se potrivește cam orice formă, dar într-o sufragerie obișnuită de apartament trebuie să fii atentă la dimensiuni, și la cele standard, dar și la cele extinse, pentru a-ți putea face o idee despre cum se va integra masa extensibilă în spațiul disponibil.

Culoarea și tipul de material al mesei extensibile pot fi alese în funcție de ce tip de mobilier ai deja. Dar poți opta și pentru o pată de culoare sau o masă extensibilă albă, cu scaune colorate. Sau poți merge pe varianta clasică de sticlă, care va face masa să pară mai mică, nu va sufoca spațiul.

Am selectat câteva mese extensibile pentru living de la magazinele online de home-deco din România.

Mese extensibile de living – recomandări online

Dă click pe poze pentru a afla prețul meselor extensibile care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le poți cumpăra.

Masa extensibila Marte dark oak
Masă extensibilă Marte dark oak

Masa extensibila Ernest
Masă extensibilă Ernest – vezi preț!

Masa extensibilă Ernest este din MDF, pe nuanța wenge, cu linii drepte, bine definite, simple. Lungime masă standard: 160 cm, lungime masă extinsă: 200 cm. Scaunele nu sunt incluse în preț.

Masa extensibila din lemn masiv
Masă extensibilă Dinner – vezi preț!

Dacă vrei o masă din lemn masiv, atunci masa extensibilă Dinner este o alegere inspirată, cu un raport calitate/preț excelent. Lungime masă standard: 120 cm, lungime masă extinsă: 158 cm. Scaunele nu sunt incluse în preț.

Masa extensibila din sticla Kayden
Masă extensibilă din sticlă Kayden – vezi preț!

Simplă dar versatilă, masa Kayden se integrează perfect în livingul tău oferindu-i o notă de eleganță. Lungime masă standard: 140 cm, lungime masă extinsă: 200 cm. Blatul mesei este realizat din sticlă, iar picioarele sunt din oțel. Scaunele nu sunt incluse în preț.

Masa din sticla neagra Alston
Masă din sticlă neagră Alston – vezi preț!

Masa Alston are o suprafață neagră din sticlă, foarte elegantă, perfectă pentru interioare în stil minimalist. Lungime masă standard: 120 cm, lungime masă extinsă: 180 cm. Scaunele nu sunt incluse în preț.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de mese extensibile din mdf, sticlă și lemn masiv, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: