Me before you – ținute inspirate din film

Poate ați văzut filmul, poate ați citit cartea „Me before you” – „Înainte să te cunosc”

Filmul este un rollercoaster de emoții. Te va încărca pozitiv în unele momente, îți va aduce lacrimi în ochi în alte momente, te vei pune în pielea personajelor pentru a le înțelege alegerile și trăirile.

Este un film de dragste, romantic, adresat persoanelor romantice, aș putea spune chiar un film de fete.

Povestea ne poartă în viața Louisei Clark, o tânără de 26 de ani care tocmai s-a angajat pentru a îngriji un tânăr paralizat, William Traynor. Pe parcursul a șase luni de zile, Louisa încearcă să-i arate lui William că viața merită trăită.

Dar povestea o las pentru tine, să o vizionezi/citești.

Pentru mine rollercoaster-ul a fost și emotional și vizual. Ținutele Louisei, pentru că despre ele vreau să vorbesc, m-au marcat. Fiind o monocromă în stil (în zilele bune port două, maxim trei culori într-un outfit), ținutele ei m-au bulversat, mai ales cele de la începutul filmului.

După cum era de așteptat stilul lui Lou evoluează spre unul mai matur spre sfârșitul filmului, dar păstrează totuși acea veselie pe care adulții o pierd uneori în ținutele lor.

Dar hai să vedem cum începe povestea vestimentară a Louisei Clark. În carte este explicată alegerea vestimentară un pic ciudățică, copilărească aș putea spune a personajului feminin.

#1 Ținută de școlăriță – Me before you

Ținuta aleasă în ipostaza de mai sus este una un pic mai închegată față de cele cu geacă de iarnă și cu fesul cu moț, dar pe acelea te las să le analizezi singurică în film.

Mai sus vedem o Louisa școlariță si prin culoare și prin coafură, prin personalitatea veselă. Ținuta este mult prea colorată pentru gustul meu, dar totuși cumva i se potrivește. Mai puțin ceasul roz bonbon de la mână, care prin nuanță nu merge deloc cu portocaliul, grena-ul și verdele ținutei.

Provocarea a fost să găsesc online articole similare, cu care să alcătuiesc o ținută, nu doar să spun ce nu îmi place la outfit-ul ei :) .

louisa clark tinuta portocalie me before you

Articolele vestimentare alese pentru ținută le poți cumpăra online dând click pe link-urile de mai jos:

#2 Ținută elegantă de seară cu rochie roșie

Louisa se hotărăște să-i arate lui William că viața merită trăită, indiferent de starea de sănătate în care te afli. Într-una din aceste încercări cei doi protagoniști se duc la un concert, unde Louisa alege să poarte o rochie roșie superbă.

tinuta cu rochie rosie

Articolele vestimentare alese pentru ținută le poți cumpăra online dând click pe link-urile de mai jos:

Vezi mai multe recomandări de rochii roșii de seară și plicuri de ocazie.

#3 Ținută cu rochie înflorată

La o nuntă Louisa a optat pentru o rochie bleu cu imprimeu floral, în aceeași croială A care îi pune în evidență formele mignone. Vezi mai jos cum am reconstituit ținuta cu articole vestimentare de la magazinele online.

rochie inflorata

Articolele vestimentare alese pentru ținută le poți cumpăra online dând click pe link-urile de mai jos:

#4 Ținută elegantă de final

Ținuta de final ne arată parcursul vestimentar al Louisei. Ultimele cadre ale filmului Me before you ne-o înfătișează într-o excursie în Paris, îmbrăcată clasic, dar totuși cu acea personalitate veselă, jucăușă pe care acest personaj o are.

O cămașă albă cambrată, o fustă bleumarin evazată, care îi pune în evidență talia, o pereche de pantofi clasici englezești, o geantă plic deschisă la culoare și frumoșii ciorapi tip bondari negru cu galben.

tinuta de zi eleganta

Articolele vestimentare alese pentru ținută le poți cumpăra online dând click pe link-urile de mai jos:

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele 4 ținute care mi-au plăcut din filmul Me before you, ținute pe care am încercat să le reconstitui cu articole vestimentare de la magazinele online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: