Măsuțe de toaletă pentru un colțișor numai al tău

Sunt deja câteva luni bune de când m-a prins febra renovării. Am început cu bucătăria și acum că toate detaliile sunt puse la punct îmi îndrept deja atenția spre dormitor.

Încă de când eram tinerică tinerică mi-am dorit în dormitor o măsuță de toaletă, o vanity table, un locușor doar al meu. Și acum chiar îl pot avea, dormitorul pe alb și măsuța de toaletă la fel.

Până acum aveam mici rezerve împotriva mobilei albe. Pentru că copil mic, carioci și abțibilduri, you know what I mean :) . Acum că Alexia a mai crescut parcă îmi fac curaj să renovăm dormitorul și să-mi îndeplinesc dorința de a avea o măsuța de toaletă albă cu oglindă.

Pentru că investiția este destul de mare am analizat ore întregi site-uri de home-deco, citind multe articole despre măsuțe de toaletă, despre cum să le alegi și cum să le poziționezi.

Rezumatul a cele citite m-am gândit să ți-l prezint și ție mai jos, cine știe, poate te apuci de renovat dormitorul și consideri că îți trebuie o măsuță de toaletă.

Cum alegi o măsuță de toaletă

În funcție de spațiul pe care îl ai în dormitor o măsuță de toaletă poate arăta foarte bine sau dimpotrivă poate să încarce camera.

Măsuța de toaletă ar trebui așezată într-un colț liber al camerei, dar în așa fel încât să ajungă și lumină naturală în zona ei. Dacă nu, va trebui să-ți cumperi și spoturi sau lumini speciale, pentru că vorbim totuși de un loc unde te vei machia/demachia și lumina este absolut necesară.

Ar fi de preferat ca măsuța de toaletă să aibă câteva sertare. Mie îmi ajung 2-3 sertare pentru că sunt deosebit de selectivă cu machiajul și cu produsele de îngrijire, am destul de puține. Dar pentru o beauty-addict trebuie o mulțime de sertare. Sau poți achiziționa separat un soldat, în aceeași culoare cu măsuța de toaletă, soldat unde o să ai mult spațiu de stocare.

Pentru măsuța de toaletă, pe lângă oglindă (unele le poți cumpăra cu tot cu oglindă), îți mai trebuie și un scaun. Poate fi și taburet. Ocupă mai puțin spațiu și oricum nu te lași pe spate când te machiezi ci ai tendința de a te apropia de oglindă, deci spătarul nu este neapărat necesar.

Măsuțe de toaletă – ce modele am găsit online

Am căutat la magazinele online măsuțe de toaletă, în culori deschise. Oferta este destul de limitată. Mai jos am ales câteva dintre modelele preferate.

Măsuță dressing Jarvin

Vezi preț la Bonami!

Măsuță dressing Retro

Vezi preț la Somproduct!

Masă de toaletă cu oglindă și sertare Madison

Vezi preț la Somproduct!

Masă de toaletă cu oglindă, sertare și cutie de bijuterii

Vezi preț la Bonami!

Masă de toaletă cu oglindă Ragaba Dressing Table

Vezi preț la Bonami!

Măsuță vanity cu oglindă

Vezi preț la emobili!

Masă de machiaj Kent

Vezi preț la Naturlich!
1bona_dressing_table-1
Stoc epuizat

Am căutat măsuțe de toaletă albe, pentru că sunt 90% convinsă ca aceasta va fi culoarea mobilei din dormitor. La magazinul online Somproduct mai găsești și alte modele de măsuțe de toaletă drăguțe, din lemn masiv, dar cea de sus mi s-a părut cea mai feminină.

3masa-de-toaleta-din-lemn-masiv-1
Vezi prețuri eMag!

Dacă îți place mobila din lemn masiv găsești și măsuțe de toaletă potrivite. Modelul de mai sus este prevăzut cu oglindă și multe sertare pentru cosmetice, deci ordinea va fi ușor de menținut. Este disponibilă în mai multe variante de culori.

Vezi preț eMag!
Stoc epuizat

Îmi place foarte mult combinația de culori alb-verde mentă. De aceea această măsuță de toaletă din pin verde a intrat în topul preferatelor mele. Chiar dacă aleg un dormitor alb, cu ajutorul unor perne decorative sau al unor draperii verde mentă pot integra și această măsuță de toaletă într-un decor de vis.

Vezi preț eMag!
Stoc epuizat

O femeie are multe sticluțe de ojă, parfumuri, diverse cosmetice și alte instrumente de îngrijire. Dacă ai nevoie de spațiu mult de depozitare măsuța de toaletă de mai sus este perfectă pentru tine. Prețul este deosebit de avantajos, iar taburetul și oglinda sunt incluse.

Măsuță de toaletă Brimnes

Stoc epuizat

Nu puteam să caut mobilă online fără să intru si pe site la Ikea. De la ei am ales această măsuță de toaletă elegantă, albă, care are un preț super bun. Vei avea spaţiu suficient pentru produse cosmetice şi bijuterii în cele două sertare mici şi în sertarul mare ascuns sub măsuţa de toaletă. Mai nou poți comanda produse Ikea și online. Deci dacă ești din provincie și îți este greu să ajungi în Bucuresti la magazin, poți da comandă de produsele dorite și în câteva zile îți ajung acasă.

În cazul în care măsuțele de toaletă ți se par cam scumpe, indiferent dacă sunt de serie sau le faci la comandă, la o fabrică de mobilă, poți încropi colțul tău de frumusețe și cu buget mic.

Iei un birou vechi, îl recondiționezi în culoarea preferată. Poziționezi o oglindă deasupra lui, cu o veioză mobilă pe care să o poți întoarce cum vrei tu și măsuța ta de toaletă este gata.

Mai jos îți prezint câteva idei de măsuțe de toaletă, unele dintre ele realizate pe scheletul unor mașini vechi de cusut, altele pe birouri și mese recondiționate.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de măsuțe de toaletă, modele care mi-au plăcut de la magazinele preferate și pe care le poți comanda online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: polliwogspond.com