Machiaj natural și rapid în 3 pași simpli

Este 7:45 și ai dormit prea mult. Din nou. Chiar dacă ceasul deșteptător a sunat la ora 7, ai decis să mai închizi ochii încă 5 minute și uite așa ești în întârziere.

Ai atâtea de făcut iar machiajul este ultimul lucru de făcut pe lista de priorități atunci când ieși în grabă din casă. Sau primul, ceea ce nu face decât să înrăutățească situația.

Ce opțiuni ai?

  1. Poți ieși din casă cu tenul natural, nemachiat, ceea ce este de cele mai multe ori cel mai bun test de încredere în sine pe care îl poți încerca.
  2. Ca alternativă, poți să urmezi niște pași simpli de machiaj care sunt în așa fel gândiți încât să te scoată pe ușă mai repede decât poți spune „Michael Jackson”. Pași simpli din care rezultă un machiaj natural, de zi, foarte simplu.

Ai încredere în mine când îți spun că trebuie să te concentrezi doar pe machiajul simplu al ochilor, obrajilor și buzelor ca să arăți perfect. Deci, să începem!

Machiajul simplu și natural al ochilor

Folosește corector pentru a ascunde cearcănele, dacă ai. Aplică o cantitate mică sub ochi și pe zona din jurul nasului. Corectorul este bun și pentru a ascunde zonele roșiatice ale pielii, pistruii sau petele maronii cauzate de expunerea la soare fără cremă de protecție. Tenul tău va fi mai luminos instantaneu.

În cazul în care dorești un machiaj mai glowy, mai strălucitor, poți să alegi să accentuezi unele zone cu un iluminator cremă.

Un pic de mascara rezistent și gata, ai terminat machiajul ochilor.

Iluminatoarele cremă sunt adevărate miracole în gentuța ta de produse de machiaj. Acestea fac cu adevărat diferența și de aceea ar trebui să investești într-unul de calitate, precum cel de la Benefit.

Machiajul simplu și natural al obrajilor

Nu ai timp pentru a aplica fondul de ten? Nicio problemă! Dă-te cu crema hidratantă urmată de blush sau poate chiar de perluțe bronzante, că tot ne apropiem de sezonul pielii aurii.

Dacă ar fi să aleg între cele două, aș favoriza mereu blush-ul pudră în defavoarea perluțelor pur și simplu pentru că este cea mai bună și cea mai rapidă modalitate de a da feței tale un aspect radiant. Plus că la blush ai o mulțime de variante de culori și branduri accesibile la preț.

Fardurile de obraz sub formă de cremă sau gel sunt mai ușor de folosit și arată impecabil pe pielea ta mai ales dacă sunt aplicate cu .

Machiajul natural și simplu al buzelor

După ce ai terminat cu machiajul natural și simplu al ochii și pomeților nu mai e nimic de făcut decât să aplici un luciu de buze.

Pentru că restul machiajului este natural poți încerca o culoare mai îndrăzneață la luciul de buze. Asta dacă ai timp acasă măcar 1-2 minute.

Dacă ești în mare grabă îți recomand un luciu de buze tot într-o culoare naturală. Cele 10-15 secunde de stat la semafor nu vor fi suficiente pentru a aplica o nuanță de ruj sau luciu de buze mai îndrăzneață. În schimb la una naturală nu se va observa faptul că te-ai grăbit.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Aceștia au fost cei 3 pași simpli pentru a obține un machiaj simplu, natural atunci când ești pe fugă și nu ai decât 3-4 minute disponibile până când trebuie să ieși pe ușă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: