Lenjerie intimă roșie – cea mai sexy superstiție de Revelion

lenjerie intima rosie pentru noaptea de revelion

Anul Nou aduce cu el superstiții care mai de care mai ciudate. De exemplu se zice că nu trebuie să duci gunoiul, nu trebuie să mături in ultima zi a anului. E ok să plătești pe altcineva totuși să îți facă toată treaba? Nu poți sta toată noaptea cu miros de la gunoi în casă sau cu mizerie pe jos.

Cică nu e bine să intri în noul an cu datorii. Dar dacă ai rate la bancă pentru următorii 30 de ani, ce te faci? Datorii ai, în anul nou oricum vei da bani în fiecare lună.

Așa că mai bine te gândești la respectarea tradițiilor și superstițiilor care îți aduc bani și noroc în noul an.

Italienii mănâncă linte la ultima cină din an, pentru a fi siguri că vor avea bani mulți în anul care vine. Portughezii mănâncă 12 smochine, câte una pentru fiecare dintre ultimele 12 bătăi ale ceasului din anul vechi. Spaniolii înlocuiesc smochinele cu boabe de struguri, dar obiceiul se menține. În multe țări la trecerea dintre ani fiecare își pune câte o dorință.

Cele mai pe placul meu superstiții sunt cea legată de purtarea culorii roșu în noaptea de Revelion și de achiziționarea unui articol vestimentar nou.

Pentru că nu tuturor ne stă bine cu roșu recomand utilizarea acestei culori la lenjerie intimă. Dacă chiar vrei o rochie drăguță roșie, ieftină, ca să nu intri cu datorii în noul an, multe modele găsești aici.

Dar să revenim la lenjerie intimă roșie. Ca aspect vizual îți recomand ca lenjeria roșie să fie set. Adică să nu ai sutienul de o culoare și chiloții de altă culoare. Cine știe, poate ai ca provocare să alergi prin zăpadă în lenjerie intimă? Ce te faci, refuzi provocarea? Mai bine să fii pregătită :) .

Mai jos am făcut o selecție de lenjerie intimă roșie pe care să o porți în noaptea de Revelion, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Dă click pe poze pentru a vedea poze mai mari și pentru a afla prețul lenjeriei roșii care te interesează. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

1. Sutiene roșii care să-ți aducă noroc în 2016

Sutien Rosella half bardot neintarit
Sutien Rosella half bardot neîntărit

Sutien Brillant push-up brasserie
Sutien Brillant push-up brasserie

Sutien rosu Betsey Johnson
Sutien roșu Betsey Johnson

Sutien one piece bra intarit
Sutien one piece bra întărit

2. Chiloți roșii pentru noroc în Anul Nou

Slip tanga Cassiopea
Slip tanga Cassiopea

Chilot Obsessive Secred
Chilot Obsessive Secred

Chilot Obsessive Corella
Chilot Obsessive Corella

Chilot Rachel Lisca
Chilot Rachel Lisca

Chilot sexy rosu Aprilla
Chilot sexy roșu Aprilla

Chilot tanga rosu Uniconf
Chilot tanga roșu Uniconf

3. Seturi sutien – chiloți roșii pentru noaptea de Revelion

Set sutien cu efect push-up si chilot
Set sutien cu efect push-up și chilot

Set sutien fara balene si chilot rosu
Set sutien fără balene și chilot roșu

Nu scrie nicăieri că în noaptea de Revelion trebuie să porți lenjerie intimă roșie, dar ești mai sexy așa decât cu o pereche de șosete roșiatice, nu-i așa?

Dacă nu ți-ai terminat cumpărăturile de cadouri pentru cei dragi din viața ta îți recomand să consulți ghidul Mujo de shopping online. Sunt sigură că vei găsi idei de cadouri pentru orice buget și pentru orice tip de personalitate.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de lenjerie intimă roșie care să-ți aducă noroc în noul an. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!