Lenjerie de pat pentru copii accesibila ca pret

Somnul de fiecare noapte al copilului tau depinde intr-o mare masura de calitatea lenjeriei de pat utilizate. Pentru un somn profund si odihnitor – pentru copii ( precum si pentru adulti) – cel mai recomandat material este bumbacul.

Asadar, foarte bine este sa achizitionezi lenjerie de pat pentru copii confectionata in intregime din bumbac. Iar daca fiul sau fiica ta indrageste anumite personaje de desene animate ori are un anumit gen de preferinte in materie de jucarii, alege un set de lenjerie de pat pentru copii cu un model care le infatiseaza – optiunile sunt numeroase si destul de accesibile ca pret.

Mai jos, recomandarile noastre de lenjerie de pat pentru copii.

Set lenjerie de pat Cup Cake

Setul de lenjerie de pat este confectionat din bumbac pur si contine o husa de pilota si o fata de perna. Lenjerie de pat pentru copii de calitate, amuzanta si colorata. Pret: 148 Lei.

Set lenjerie de pat Toy Story

Set lenjerie de pat copii Toy Story

Setul de lenjerie de pat contine o husa de pilota cu doua fete – una cu portrete de personaje pe fond albastru inchis si una cu planete pe acelasi fond albastru, precum si o fata de perna patrata. Setul este confectionat din bumbac pur. Pret: 296 Lei.

Set lenjerie de pat Hello Kitty

Lenjerie de pat Hello Kitty

Setul de lenjerie de pat este alcatuit dintr-o husa de pilota si o fata de perna. Atat husa de pilota  cat si fata de perna au doua fatete: una cu bulina albe marunte pe fond gri + logo-ul Hello Kitty si alta cu buline gri mari pe fond alb + logo-ul Hello Kitty. Lenjeria de pat este confectionata din bumbac pur. Pret: 296 Lei

Set lenjerie de pat Disney Donald Adventure

Lenjerie de pat Disney
Lenjerie de pat Disney

Setul de lenjerie de pat este alcatuit din: un cearsaf pentru pilota, un cearsaf de pat si o fata de perna. Lenjeria este confectionata 100% din bumbac.

Set lenjerie de pat Matin Jardin

Lenjerie de pat pentru copii Matin Jardin

Setul de lenjerie de pat este confectionat din bumbac pur si contine o fata de perna si o husa pentru pilota – ambele reversibile, cu cate doua fete. Lenjerie de calitate, colorata si vesela, ideala pentru fetita ta. Pret: 247 Lei

Set lenjerie de pat Puppy

Set lenjerie copii Puppy

Setul de lenjerie de pat este alcatuit dintr-un cearsaf pentru pilota, un cearsaf pentru pat si o fata de perna – 100%  bumbac. Lenjerie pentru copii haioasa, intr-o culoare placuta, linistitoare. Pret: 219 Lei

Set lenjerie de pat Mon Univers Dino

Set lenjerie de pat Dino
Set lenjerie de pat Dino

Setul de lenjerie de pat contine o fata de perna si o husa pentru pilota – ambele reversibile. Husa are o fateta cu dinozauri si alta cu nori iar fata de perna are ambele fatete cu diferiti dinozauri. Un design vesel, pe placul copilului tau. Pret: 247 Lei.

Set lenjerie de pat Lilly

Lenjerie de pat Lilly

Un set de lenjerie de pat pentru copii alcatuit dintr-un cearsaf pentru pat, un cearsaf pentru pilota si o fata de perna. Lenjeria de pat este confectionata din bumbac pur si beneficiaza de un design foarte vesel si colorat, potrivit camerei fetitei tale. Pret: 219 Lei.

Pe clubchic.ro, somproduct si bonprix.ro gasesti multe alte seturi de lenjerie de pat pentru copii, dar si pentru adulti, la preturi avantajoase.

Somn odihnitor!


Publicat

în

de către

Etichete: