Lacuri de unghii la modă în sezonul rece

Care este cea mai ușoară modalitate de a fi la modă în acest sezon cu un buget redus? Lacurile de unghii la modă în această iarnă.

Și dacă nu vrei să treci direct de la nuanțele pastelate ale verii la negrul dur, rock, de iarnă, cu ajutorul acestor nuanțe la modă în sezonul rece faci mai ușor tranziția. Eu nici nu m-aș mai îndrepta spre negru, aș rămâne la una dintre nuanțele de lacuri de unghii de mai jos.

Lacuri de unghii la modă în sezonul rece

1Ciate

Dacă vrei să porți lacuri de unghii pastel și în sezonul rece nu te oprește nimeni. Dar dacă vrei o schimbare îți recomand această nuanță de ojă violet albăstrui.

Este în tendințe, iese în evidență indiferent de linia cromatică a ținutelor tale. Dacă vrei lacuri de unghii de la branduri de renume internațional: Yves Saint Laurent, Christian Dior și Giorgio Armani, atunci îți recomand magazinul online Soleshop.

2Deborah_Lipmann

Dacă simți că nu poți renunța la culorile pastel și nici nuanțele de lacuri de unghii în culori închise nu-ți sunt pe plac, poți înlocui rozul cu o nuanță mai deschisă de violet, un liliac prăfuit.

Lacurile mele de unghii preferate și printre cele mai ieftine la preț, nu la calitate :) sunt cele din colecția Farmec. Ai mari șanse să găsești nuanțele de pasteluri mai reci, perfecte pentru sezonul toamnă-iarnă.

3Nails_Inc

Pentru iubitoarele nuanțelor reci, de verde, albastru, orice care nu se apropie de pastelurile verii recomand această nuanță de lac de unghii verde. Îți recomand magazinul online Allbeauty pentru a-ți găsi lacurile de unghii în culorile preferate. Au una dintre cele mai variate colecții de oje pe care le poți cumpăra online, la prețuri avantajoase.

4Jin_Soon

Dacă iubești unghiile roșu ferrari, a venit momentul să treci la altă nuanță, tot de roșu, dar una mai tomnatică. Grena mat, vișiniu sunt variante în tendințe perfecte pentru iubitoarele roșului aprins. Pentru nuanțe de roșu superbe de ojă îți recomand magazinul online nailshop.ro. În oferta lor găsești pe lângă nuanțele superbe de lacuri de ughii și lămpi UV pentru manichiură, pensule, tot felul de kituri, vopsele acrilice și accesorii pentru unghii.

5Essie

Iubești oja turcoaz dar vrei să ai o manichiură în tendințe pentru sezonul toamnă-iarn- 2015-2016? Înlocuiește turcoazul cu un verde teal prăfuit. Multe nuanțe de ojă la modă găsești la FashionUp.

6Tenoverten

Oja nude rămâne în tendințe indiferent de anotimp. Preferata mea are o ușoară tentă de khaki și se potrivește de minune la ținutele cu tonuri maronii. Atunci când vreau să fac o aroganță și dispun și de buget destul de generos prefer oja OPI. Colecția OPI o găsești la magazinul online Sephora.

7Smith

Pentru iubitoarele culorilor deschise recomand un alb murdar, gen șampanie. Studiază și colecția eMag de lacuri de unghii. Vei fi impresionată de ceea ce vei găsi la ei, garantez!

8Nars

Pentru seară sau evenimente speciale prefer oja în nuanțe metalice. În această iarnă se poartă foarte mult argintiul. Cele mai drăguțe nuanțe de oje metalice le găsești la magazinul online Sephora.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost nuanțele de lacuri de unghii în tendințe în sezonul rece 2015-2016. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: