Kit de unghii ieftin pentru o manichiură perfectă

Iubești manichiura îngrijită dar ai buget limitat? Cred că ți se potrivește soluția pe care am ales-o și eu. Mi-am cumpărat un kit de unghii care cuprinde o lampă UV/led și oja semipermanentă necesară pentru o manichiură ca la salon.

Avantajele manichiurii semipermanente realizată acasă

Avantajele unei manichiuri realizată acasă sunt multe:

 • îți rămân mulți bani în buzunar; la manichiură mergeam de două ori pe lună, plăteam o sută de lei. In cazul manichiurii semipermanente realizată acasă, în 3 luni îți recuperezi investiția inițială.
 • poți corecta oricând un defect.
 • dacă te plictisești repede de culoare poți face manichiura o dată pe săptămână și nu la două săptămâni cum ai fi făcut la salon.
 • poți realiza manichiura cu ojă semipermanentă când vrei tu, la orice oră, chiar și în pijamale.

Dezavantajele manichiurii realizată acasă

Pentru că orice acțiune are și dezavantaje, m-am gândit la următoarele în ceea ce privește manichiura făcută acasă:

 • lipsa socializării ( acest aspect depinde de la persoană la persoană)
 • ai mai puține culori disponibile. Asta e un punct în minus dacă îți place să schimbi culoarea unghiilor. În toți anii cât am mers la salon pentru manichiură am observat că foloseam 4 – 5 culori: bej, gri, verde, albastru închis, foarte rar grena. Așa că mi-am cumpărat aceste culori.
 • timpul de execuție este mai lung, mai ales la început. La salon doamnele fac asta ca meserie, este normal să își eficientizeze mișcările. Acasă îți va lua mai mult timp manichiura, mai ales la primele încercări. Am găsit o soluție de compromis pentru a nu sta mult timp la masa de manichiură (aka biroul clasic). Împart treaba în două sesiuni de lucru: cu o seara înainte, cât mă uit la un film dau jos oja semipermanentă de pe unghii și le dau o formă. A doua zi dis-de-dimineață, cu cafeaua băută, nu prea tare pentru că altfel îmi tremură mâinile, mă apuc de aplicat oja semipermanentă.
 • forma unghiilor (poate) nu iese perfectă din prima încercare. Trebuie să accepți că este un proces de învățare care poate dura un timp, poate îți trebuie mai multe încercări pentru a avea forma perfectă, dar vei reuși până la sfârșit. Internetul e plin de tutoriale și tips&tricks pentru a putea învăța.

Lampa UV LED 36W RoyalCare PRO – LUXORISE Germania

După ce am studiat diversele modele de lămpi pentru uscarea unghiilor cu ojă semipermanentă am ales Lampa UV LED 36W RoyalCare PRO – LUXORISE Germania.

Momentan nu mai este pe stoc, dar îți recomand modelele de 48W din aceeași gamă Luxorise.

Lampa UV LED 36W RoyalCare PRO – LUXORISE Germania beneficiază de noua tehnică ce elimină complet punctele moarte ale aparatelor UV LED. Datorită celor 18 LED-uri îmbunătățite cu tehnologia Dual Light Source, lampa întărește oja semipermanentă în mod uniform, fără discrepanțe.

Acest model de lampă de 36W usucă doar oja semipermanentă, nu și gelurile. Modelele superioare de 48W usucă și gelurile.

Din momentul în care mâna sau piciorul este introdus în lampa de unghii, aparatul profesional se activează automat datorită senzorului de mișcare încorporat. 

Lampa UV LED 36W RoyalCare PRO – LUXORISE are la dispoziție 3 programe pe care le activezi ușor prin apăsarea unuia dintre cele 3 butoane cu timer de 30, 60 sau 90 de secunde. Ecranul digital te informează cu privire la statusul temporizatorului pentru a fi la curent mereu cu timpul rămas până la o uscare optimă a manichiurii.

Până acum am testat cele 3 opțiuni de timer și am ajuns la concluzia că cel de 60 de secunde este suficient pentru uscarea straturilor de ojă semipermanentă. Pentru ultimul strat al manichiurii, cel de top coat am ales să folosesc timerul de 90 de secunde pentru uscare.

Lampa UV LED 36W RoyalCare PRO – LUXORISE Germania are o tăviță detașabilă pe care o poți scoate ușor, o dezinfectezi rapid și întregul echipament e gata pentru următoarea sesiune de manichiură și pedichiură!

Ce ojă semipermanentă am ales

Prețurile la ojă semipermanentă sunt avantajoase pe kitunghii.ro dar culorile care îmi plac mie nu erau disponibile când am dat comanda de lampă, așa că m-am orientat asupra unui set de bază bej cu ojă semipermanentă de la Melkior.

Setul conține:

Momentan setul de ojă semipermanentă Melkior nu este pe stoc, de aceea mai sus am lăsat linkuri pentru fiecare produs în parte. Ca preț ajungi tot la aceeași sumă, chiar dacă alegi să le cumperi separat sau la set. Singura diferență este că la set primești o trusă transparentă în care poți depozita toate produsele.

Ce îmi place la kitul de unghii pentru ojă semipermanentă

După câteva luni de folosire intensă a kit-ului de unghii consider că nu am greșit când am optat pentru manichiura semipermanentă realizată acasă.

 • tăvița lămpii Luxorise se dezinfectează foarte ușor;
 • lampa se comportă foarte bine, usucă rapid, fără puncte moarte;
 • nu am avut probleme cu led-uri arse;
 • am folosit kitul (lampă și ojă) toată vara și pentru pedichiură și am fost foarte mulțumită;
 • oja Melkior se comportă frumos, nu se decojește. Cam la o săptămână încep să se vadă mici urme de uzură, dar eu gătesc, spăl vase în fiecare zi, fac curățenie prin casă. Și când îmi făceam manichiura la salon după prima săptămână se vedeau urme de uzură.
 • la culorile închise sunt suficiente 2 straturi de ojă, pe când la cele mai deschise am optat pentru trei straturi foarte subțiri de ojă semipermanentă Melkior.

Ce nu îmi place la kitul de unghii pentru ojă semipermanentă

Este un singur lucru care nu prea îmi place la lampa de unghii Luxorise:

 • alimentarea mini-usb din spatele lămpii uv-led pare ușor de stricat. Dar cu un dram de atenție și răbdare am reușit să o mențin în stare impecabilă.

Cam atât despre experiența mea cu lampa de unghii Luxorise și kitul de ojă semipermanentă de la Melkior. Mă declar multumită de ambele produse. Abia aștept să testez și alte culori din gama de ojă semipermanentă Melkior.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost impresiile mele după folosirea lămpii de unghii Luxorise și a ojei semipermanente Melkior. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: