Inele subțiri minimaliste – de unde să le cumperi ieftin online

Anii trecuți cuvântul de bază în ceea ce privește bijuteriile era „statement”. De la începutul anului bijuteriile simple, în special inelele subțiri minimaliste, purtate pe jumătatea degetului, au luat cu asalt trendurile.

Bloggeri, staruri de film și din lumea modei au îmbrățișat această tendință și au început să poarte inele subțiri minimaliste. Unii au optat pentru cele suprapuse, alții pentru conceptul „cât mai simplu = șic”, unii pentru inelele subțiri cu aer vintage, alții pentru cele înfrumusețate de pietre mici și ornamente deosebite.

Chiar dacă sunt foarte simple, delicate, aceste inele trebuie să se integreze perfect în ținuta ta. Un look rock șic va avea nevoie de inele subțiri din argint, cu aer vintage, peste care pare că a trecut timpul. Un look de vară, cu o rochie lungă diafană, până în pământ va arăta bine cu un set de inele aurii combinate ingenios pe degete.

Dar mai bine să lăsăm imaginile să vorbească.

Cum purtăm inelele subțiri minimaliste pe jumătatea degetului

Pentru a le lăsa să strălucească, fashionistele nu poartă foarte multe bijuterii pe mână. Dacă optează pentru multe inele, atunci brățara lipsește. În cazul în care poartă doar un singur inel minimalist, atunci poate fi prezent și un set de brățări care să se potrivească cu ținuta.

Atunci când porți multe inele minimaliste atenția se duce în zona mâinilor. De aceea și manichiura trebuie să fie una impecabilă, pielea hidratată. De preferat este o manichiură în culori neutre care să nu distragă atenția de la inele și să se integreze în stilul minimalist al ținutei.

Am ales de la magazinele online de accesorii o serie de seturi de inele subțiri minimaliste la prețuri foarte avantajoase. Unele dintre ele sunt foarte ieftine, prețurile plecând de la 34 lei pentru un set de inele.

Inele subțiri minimaliste – recomandări de la magazinele online

Dă click pe linkurile „Vezi preț” de sub poze pentru a afla cât costă inelele subțiri care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde le vei putea cumpăra.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de inele subțiri minimaliste, modele ieftine pe care le poți cumpăra online, precum și câteva idei pentru a le purta cu stil. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: