Inele subțiri minimaliste – de unde să le cumperi ieftin online

mujo-inele-subtiri-minimaliste

Anii trecuți cuvântul de bază în ceea ce privește bijuteriile era „statement”. De la începutul anului bijuteriile simple, în special inelele subțiri minimaliste, purtate pe jumătatea degetului au luat cu asalt trendurile.

Bloggeri, staruri de film și din lumea modei au îmbrățișat această tendință și au început să poarte inele subțiri minimaliste. Unii au optat pentru cele suprapuse, alții pentru conceptul „cât mai simplu = șic”, unii pentru inelele subțiri cu aer vintage, alții pentru cele înfrumusețate de pietre mici și ornamente deosebite.

Chiar dacă sunt foarte simple, delicate, aceste inele trebuie să se integreze perfect în ținuta ta. Un look rock șic va avea nevoie de inele subțiri din argint, cu aer vintage, peste care pare că a trecut timpul. Un look de vară, cu o rochie lungă diafană, până în pământ va arăta bine cu un set de inele aurii combinate ingenios pe degete.

Dar mai bine să lăsăm imaginile să vorbească.

Cum purtăm inelele subțiri minimaliste pe jumătatea degetului

Pentru a le lăsa să strălucească, fashionistele nu poartă foarte multe bijuterii pe mână. Dacă optează pentru multe inele, atunci brățara lipsește. În cazul în care poartă doar un singur inel minimalist, atunci poate fi prezent și un set de brățări care să se potrivească cu ținuta.

Atunci când porți multe inele minimaliste atenția se duce în zona mâinilor. De aceea și manichiura trebuie să fie una impecabilă, pielea hidratată. De preferat este o manichiură în culori neutre care să nu distragă atenția de la inele și să se integreze în stilul minimalist al ținutei.

Am ales de la magazinele online de accesorii o serie de seturi de inele subțiri minimaliste la prețuri foarte avantajoase. Unele dintre ele sunt foarte ieftine, preturile plecând de la 34 lei pentru un set de inele.

Inele subțiri minimaliste – recomandări de la magazinele online

Dă click pe poze pentru a afla cât costă inelele subțiri care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le vei putea cumpăra.

Set de 8 inele subtiri minimaliste
Set de 8 inele subțiri minimaliste

Set inele Mango 5 bucati
Set inele Mango 5 bucăți

Set inele cu pietricele stras negre
Set inele cu pietricele stras negre

Inel argint reglabil Ancora
Inel argint reglabil Ancora

Inel Simple
Inel Simple

Inel auriu Pieces
Inel auriu Pieces

Inel auriu cu cristal M by Maiocci
Inel auriu cu cristal M by Maiocci

Inel auriu Opendia femei FossilInel auriu Opendia femei Fossil
Inel auriu Opendia femei Fossil

Set inele cu piatra Asos
Set inele cu piatră Asos

Set 6 inele subtiri cu forme geometriceSet 6 inele subtiri cu forme geometrice
Set 6 inele subțiri cu forme geometrice

Set 10 inele minimaliste
Set 10 inele minimaliste

Set 2 inele Kingsley
Set 2 inele Kingsley

Te interesează și alte bijuterii în tendințe? Vizitează catalogul Mujo de magazine online recomandate.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de inele subțiri minimaliste, modele ieftine pe care le poți cumpăra online, precum și câteva idei pentru a le purta cu stil. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Sursă foto

Featured image: happinessboutique.com