Încălțăminte de nuntă pe care o poți purta și după fericitul eveniment

Sezonul nunților este în plină desfășurare, ceea ce înseamnă că miresele de pretutindeni caută acea perfectă rochie, acei pantofi superbi, buchete florale și accesorii. Totul trebuie să fie perfect!

Partea mai puțin bună în această căutare intensă după perfecțiune în ziua cea mare este că, odată ce le-ai găsit, le poți purta doar o singură dată, în ziua nunții.

Totuși, chiar dacă rochia va avea o singură întrebuințare să te facă să fii cea mai frumoasă mireasă, pantofii de nuntă pot fi purtați chiar și după marele eveniment dacă într-adevăr știi cum să alegi perechea perfectă.

M-am gândit că ar fi interesant să caut încălțăminte de nuntă pe care să o poți purta cu ușurință în ziua ceremoniei … dar și după.

Fie că petrecerea de nuntă are un aer elegant fie că optezi pentru o ceremonie casual pe plajă , există o pereche de pantofi în recomandările de mai jos care va fi potrivită pentru tine. Am grupat încălțămintea de nuntă în 3 categorii mici:

  • balerini
  • sandale
  • pantofi

Balerini pentru nuntă

Nunta presupune o mulțime de timp petrecut în picioare. Trebuie să primești oaspeții, să dansezi și să fii foarte activă. Chiar dacă pornești cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc înalt, pe la jumătatea petrecerii vei fi nevoită să treci la încălțăminte mai lejeră. Și uite așa intră în scenă balerinii de nuntă.

Balerini dama Addo
Balerini damă Addo

Balerini Mix No. 6
Balerini Mix No. 6

Balerini Unionbay
Balerini Unionbay

Balerini Mamo albi
Balerini Mamo albi

Sandale cu toc înalt pentru nuntă

Sandalele sunt perfecte pentru nunțile de vară. Și chiar dacă cu ocazia nunții nu ele vor fi în centrul atenției (pentru că rochia este până în pământ) alegând un model dintre cele de mai jos le vei putea purta cu ocazia următorului eveniment special din viața ta. Sau ai putea să optezi pentru o rochie de mireasă scurtă.

Sandale dama Paila
Sandale damă Paila

Sandale Lina roz
Sandale Lina roz

Sandale dama Unati
Sandale damă Unati

Sandale albe de piele Versace
Sandale albe de piele Versace

Pantofi clasici de nuntă

Sunt opțiunea perfectă dacă iubești tocurile. Vei avea șansa să-i porți și după nuntă mai ales dacă alegi un model simplu, minimalist care merge foarte bine cu o ținută de birou sau un model auriu, argintiu, ori altă culoare electrică, de seară pentru o altă ocazie, în cazul în care vei fi oaspete.

Pantofi albi Isidora
Pantofi albi Isidora

Pantofi Delia argintii
Pantofi Delia argintii

Pantofi dama Lumia
Pantofi damă Lumia

Pantofi decupati Biaju
Pantofi decupați Biaju

Nu contează cât de viu colorată va fi nunta ta, sunt sigură că vei dori să porți pantofii de nuntă și după marele eveniment.

Așa că, atunci când este vorba de pantofi de nuntă alege o pereche care se potrivește cu stilul tău. Vei avea o mulțime de timp pentru a-i transforma în piesa de rezistență a ținutei tale la un alt eveniment.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de pantofi de nuntă pe care să îi poți purta și cu alte ocazii, după fericitul eveniment. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către