Încălțăminte glitter pentru o toamnă plină de strălucire

În toamna lui 2016 se poartă glitter. Pe orice. De la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii de tot felul, rujuri și machiaj, glitter -ul este peste tot.

Glitter-ul este destul de pretențios de purtat în timpul zilei, dar în cantități moderate se poate combina cu haine simple, rezultând o ținută reușită.

În ceea ce privește machiajul glitter îți recomand totuși să-l realizezi doar pentru ocazii speciale, nunți, botezuri sau diverse petreceri, oricum doar seara. Și nu încerca combo-ul fard/ruj cu glitter. Alege o singură zonă strălucitoare :) .

Pantofii glitter cu toc sunt perfecți la ținute de seară simple, atunci când vrei să atragi atenția asupra picioarelor. O rochie cu croială simplă, într-o culoare uni, poate fi pusă în evidență de o pereche de pantofi cu toc și mult glitter.

În ceea ce privește încălțămintea comodă, cea casual cu glitter, aceasta poate fi purtată în timpul zilei, dar tot cu moderație.

La magazinele online găsim o mare varietate de adidași cu glitter, mocasini și pantofi slip on cu glitter dar și multe modele de pantofi Oxford cu glitter.

Am căutat pe la magazinele online de profil încălțăminte cu glitter pentru femei și am selectat modelele cele mai ochioase dar și cu raportul calitate/preț cel mai avantajos.

Încălțăminte cu glitter pentru femei – recomandări de la magazinele online

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre pantofii cu glitter care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde le poți cumpăra.

Pantofi de ocazie cu glitter pentru femei

Pantofi Bovo grena
Pantofi Bovo grena

Pantofi Galos maro
Pantofi Galos maro

Pantofi Vuton argintii
Pantofi Vuton argintii

Pantofi Hapo grena
Pantofi Hapo grena

Pantofi glitter Blink cu toc
Pantofi glitter Blink cu toc

Pantofi Bovo gri
Pantofi Bovo gri

Pantofi dama Agnes aurii cu platforma
Pantofi dama Agnes aurii cu platformă

Pantofi Meagan negri cu sclipici
Pantofi Meagan negri cu sclipici

Adidași cu glitter pentru femei

Pantofi sport Caprice
Pantofi sport Caprice

Pantofi sport femie Gino Rossi
Pantofi sport femei Gino Rossi

Tenisi Versace Jeans
Teniși Versace Jeans

Pantofi sport Nedon albi
Pantofi sport Nedon albi

Tenisi S'Oliver
Teniși S’Oliver

Pantofi sport cu glitter Carini
Pantofi sport cu glitter Carini

Adidasi glitter Missguided
Adidași glitter Missguided

Pantofi sport Spino argintii
Pantofi sport Spino argintii

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de pantofi glitter casual și eleganți, modelele cele mai frumoase de la magazinele online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: