De ce să alegi ghiozdanele de școală Herlitz ergonomice

Mai sunt câteva săptămâni până începe școala. Părinții au intrat deja în febra cumpărăturilor de rechizite și îmbrăcăminte pentru micii școlari.

Pentru cărți, caiete, uniforme și alte instrumente speciale mai putem aștepta până la ședințele cu părinții care vor avea loc la începutul lui septembrie, în funcție de fiecare școală în parte. Dar sunt unele cumpărături pe care le putem face, din timp și online pentru a evita aglomerația din magazine.

Copiilor, în special celor care încep școala, le trebuie cămăși, pantaloni, încălțăminte, trening, adidași și un ghiozdan ergonomic, care să le protejeze spatele.

Țin minte în anii mei de școală cum căram (ca toți colegii mei de altfel) un rucsac imens, plin cu cărți și caiete, câteodată doar pe un umăr. Și acum mă mai întreb de ce am probleme cu coloana.

Doresc să evit cât mai mult cu putință acest lucru pentru fetița mea, de aceea am decis că un ghiozdan ergonomic Herlitz este alegerea ideală pentru sănătatea coloanei ei.

Ai putea spune că ghiozdanele Herlitz sunt scumpe, sunt doar niște ghiozdane. Așa par la prima vedere, dar dacă le analizezi cu atenție ghiozdanele ergonomice Herlitz își merită prețul.

Colecția de ghiozdane Herlitz cuprinde următoarele game: Flexi, Motion, Sporti, Midi, Motiv Rucsac, Smart și Mini, iar pentru copiii de la grădiniță Mini Softbag.

De ce să alegi un ghiozdan Herlitz ergonomic pentru copilul tău?

Sănătatea copiilor este pe primul loc în topul priorităților părinților de pretutindeni. Un copil merge în medie la școală 175 de zile pe an. În fiecare din aceste zile poartă ghiozdanul în spate. Pentru că au oasele încă în creștere și acestea nu sunt la fel de rezistente ca ale unui adult, ghiozdanul în care va căra o greutate considerabilă de cărți și caiete trebuie să fie ergonomic.

Ghiozdanele Herlitz au acest sistem ergonomic asigurat printr-o dublură lombară din burete, cu sistem de aerisire, cu grosime și fermitate adecvată pentru copii. Este o pernuță din spumă cu memorie, cu suprafață de contact ce permite trecerea aerului.

Acest sistem ergonomic al ghiozdanelor Herlitz asigură o distribuție uniformă a greutătii, ceea ce nu va pune presiune pe coloana vertebrala și pe sistemul osos al copiilor.

Ghiozdanele Herlitz sunt prevăzute cu o curea toracală reglabilă pe înălțime care se ajustează în funcție de înălțimea copilului. Nu toate modelele Herlitz beneficiază de aceasta curea totuși, ci doar cele un pic mai scumpe.

mujo-sistem-ergonomic-ghiozdane-herlitz-scoala

Bretele de umăr ale ghiozdanelor Herlitz sunt ajustabile.

Toate ghiozdanele Herlitz au materiale reflectorizante, aplicate pe zonele laterale, pe zona frontală cât și pe curelele de umăr. Chiar și închizătorile sunt din material reflectorizant pentru a-i face cât mai vizibili pe copii noaptea.

Ghiozdanele Herlitz sunt din materiale de calitate, ceea ce le face să fie rezistente în timp. Vopselele folosite nu sunt toxice și respectă toate reglementările UE cu privire la siguranță. Materialele sunt rezistente la umezeală datorită impregnării hidrofuge.

Pe scurt, un ghiozdan Herlitz este o investiție în sănătatea copiilor noștri. Mai jos am făcut o selecție cu câteva magazine online de unde îți recomand să cumperi ghiozdane originale Herlitz.

Ghiozdane Herlitz de școală pentru fete și băieți

Gama cea mai variată de ghiozdane Herlitz am găsit-o la eMag. După părerea mea au și cele mai bune prețuri. Fiind un magazin online atât de mare ai și cele mai mari șanse să cumperi un astfel de ghiozdan la super preț.

ghiozdane-scolare-ergonomice-herlitz-emag
Vezi prețuri eMag!

Îți recomand să arunci totuși o privire și peste gama de ghiozdane Herlitz de la Nichiduță. La ei găsești aproximativ 80 de produse din gama Herlitz, ghiozdane echipate, neechipate și rucsacuri pentru școală.

ghiozdane-scolare-ergonomice-herlitz-nichiduta
Vezi prețuri ghiozdane ergonomice la Nichiduță!!

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de magazine online de unde poți cumpăra ghiozdane Herlitz ergonomice. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: