Globuri pentru bradul de Craciun – seturi ieftine online

Mai este doar o saptamana de toamna si deja ne gandim la Craciun. Luna decembrie incepe cu o zi libera, 1 Decembrie.

Continua apoi cu venirea lui Mos Nicolae, prilej de bucurie pentru copii, dar si pentru adulti.

Restul lunii decembrie devine o lunga cursa dupa cadouri, dupa decoratiuni de brad, dupa serbari la gradinite si scoli, sau chiar la cateva spectacole speciale de Craciun pentru copii.

In fiecare an impodobirea bradului de Craciun este un prilej de bucurie in familia noastra. Desfacem bradul impreuna (avem unul ecologic), apoi il decoram in familie, cu globuri, decoratiuni atent alese din timp.

Imi place ca bradul sa aiba doar cateva culori. De exemplu, anul trecut am optat pentru combinatia rosu-albastru-argintiu. Anul acesta trebuie neaparat sa avem si violet in brad, la indicatiile Alexiei. Deci vom schimba globurile de brad albastre cu unele violet, si pe cele argintii cu unele aurii.

Orice straluceste este binevenit in grupa globurilor de Craciun. Imi plac globurile de brad originale, chiar pictate manual. Si pentru ca din anii trecuti avem deja o multime de globuri, anul acesta m-am gandit ca ar fi momentul sa investesc in globuri mai speciale pentru bradul de Craciun.

De aceea am studiat oferta magazinelor online de decoratiuni interioare si am gasit o super oferta la magazinul Vivre.

Au seturi de globuri pentru bradul de Craciun, modele ieftine, la reducere. Intradevar unele seturi sunt mai scumpe decat cele obisnuite din supermarketuri, dar sunt deosebite.

Am facut o scurta selectie de globuri care imi plac. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre globurile de brad din selectia de mai jos trebuie sa dai click pe poze.

Globuri pentru bradul de Craciun – modele ieftine online

Glob decorativ silver white
Glob decorativ silver white

Glob decorativ Pine cones
Glob decorativ Pine cones

Set 4 globuri Red Christmas
Set 4 globuri Red Christmas

Set 4 globuri White sugar
Set 4 globuri White sugar

Set 2 globuri Silver white
Set 2 globuri Silver white

Set 6 globuri Glitter
Set 6 globuri Glitter

Toata gama de decoratiuni si globuri pentru bradul de Craciun a magazinului Vivre o gasesti aici. Grabeste-te, reducerile dureaza doar cateva zile!

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu promotiile si ofertele magazinelor online din Romania.

Acestea au fost recomandarile de globuri pentru bradul de Craciun, globuri ieftine, la reducere, pe care le poti cumpara online. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: