14 ghiozdane școlare ieftine pentru băieți – modele pentru clasele 0 – 4

Ieri ți-am recomandat o serie de ghiozdane școlare ieftine pentru fete, azi a venit rândul băieților.

Deși am o fetiță care va începe în septembrie școala, când am rugat-o să mă ajute la ghiozdanele pentru fete a preferat să se joace în continuare cu jucăriile ei. Dar la cele de băieți mi-a promis că mă ajută. Bineînțeles că interesul este major pentru că vrea și ea un ghiozdan cu Scooby-Doo sau unul cu Judy din Zootropolis.

Am selectat 14 ghiozdane ieftine de școală pentru băieți, alese cu grijă cu ajutorul Alexiei, deci pe gustul unui copil de 6 ani, dar cu atenția unui adult la detalii, materiale, mărime și preț.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre ghiozdanele școlare pentru băieți de mai jos. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Ghiozdane școlare pentru băieți – modele ieftine online

Ghiozdan ergonomic Transformers
Ghiozdan ergonomic Transformers

Te invit să citești și câteva sfaturi despre cum să alegi ghiozdanul potrivit pentru școlarul tău.

Ghiozdan Star Wars Rebels Soldier
Ghiozdan Star Wars Rebels Soldier

Ghiozdan ergonomic Dinosaur Hunting
Ghiozdan ergonomic Dinosaur Hunting

Ghiozdan de scoala Avengers
Ghiozdan de școală Avengers

Ghiozdan Avengers Ultron
Ghiozdan Avengers Ultron

După cum cred că ai observat deja, la magazinele online din România se găsește o mare varietate de ghiozdane ieftine de școală cu toate personajele preferate ale băieților, dar și ale unor fetițe :) .

Poți cumpăra ghiozdane ieftine cu personajele din Batman, Avengers, Transformers, Star Wars, dar și multe modele cu personajele din desene animate: Mike, Mickey, Jake etc.

Ghiozdan scoala Miles din viitor
Ghiozdan școală Miles din viitor

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ghiozdane ieftine de școală pentru băieți, modele pe care ți le recomand de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: