Genți de transport pentru animale – modele ieftine online

Atunci cand ai un animal de companie vizitele la veterinar devin o rutină. Calci pragul cabinetului de câteva ori pe an. Iar dacă ai și o rasă de pisici cum ar fi sphynxul, atunci ajungi să te tutuiești cu veterinarul, pentru că vizitele sunt mult mai dese decât la alte pisici.

Pentru a-ți fi mai ușor de cărat pisica/cățelul de talie mică la veterinar și nu numai îți recomand să cumperi o geantă de transport pentru animale. Una mică și ieftină, pentru că nu o vei folosi intens, dar îți va fi de folos de câteva ori pe an.

Bonus: o poză cu cel mai tandru motan

mujo-slim-sphynx

Pentru mai multe instantanee cu motanul Slim (face destule boroboațe demne de postat online) te invit să ne urmărești pe Instagram.

Am căutat la magazinele online cu produse pentru animale genți ieftine de transport pentru prietenii noștri necuvântători. Am selectat mai jos câteva modele cu prețuri avantajoase care nu vor face gaură în buget îți vei putea transporta în siguranță pisica sau câinele tău.

Genți ieftine de transport pentru animale – pisici, câini de talie mică

Geanta Mellow roșu cu albastru are review-uri foarte bune de la cei care au achiziționat-o deja. Prețul avantajos și liniile simple, materialele durabile și designul atrăgător o aduc în topul celor mai convenabile genți de transport pentru animale mici: câini, pisici. Ca dimensiuni geanta de transport animale Mellow are 43 x 26 x 27 cm, perfectă pentru cățeluși și pisici.

Tot din colecția Mellow îți recomand și geanta albastră de mai sus. Designul este diferit față de varianta roșu cu albastru. Este fabricată din poliester, cu pereți laterali și acoperiș parțial din plasă, pentru a permite aerului să circule.
Geanta este dotată cu mâner, curea de transport și buzunar lateral. Are bază detașabilă, o placă rigidă și un covoraș plușat care sunt prinse cu „scai” de materialul de la baza genții, astfel îl poți spăla la nevoie. Review-urile sunt și la această geantă pozitive, chiar dacă prețul este un pic mai mare față de primul model recomandat. Dimensiuni: 41 x 22 x 34 cm, ceea ce o recomandă pentru câini mici și pisici cu greutate sub 4 kg.

Geanta de transport din panza pentru animale
Geantă de transport din pânză pentru animale

Geanta transport animale companie Priori
Geantă transport animale companie Pet Prior

Geanta de transport din pânză pentru animale este ideală pentru pisici și câini mici sau pui, și te vei putea bucura de compania lor atât în casă cât și afară. Include o pernă detașabilă (aprox.: 35,5 x 2 x 21,5 cm). Dispune de mânere comode (lungime aprox.: 52 cm), fermoar și un cârlig pentru a o prinde de zgardă. Dimensiuni interior (aproximativ): 36 x 21 x  22 cm.

Dacă îți dorești ca animalul tău de companie să nu piardă niciun detaliu din exterior, nu rata geanta de transport din pânză pentru animale de companie Pet Prior. Structura sa cu plasă permite o ventilație de 100 %. Este fabricată din nailon și are ca dimensiuni 42 x 23 x 19 cm.

Geanta de transport pentru animale Kerbl Cuba conține o curea de umăr ajustabilă și detașabilă, un buzunar lateral cu fermoar, inserții cu ochiuri de plasă pentru o bună circulație a aerului. Este stabilă și robustă. Dimensiuni: 40 x 26 x 28 cm. Are și un pled pufos și călduros pentru prietenii noștri cu 4 lăbuțe. Este potrivită pentru animale cu greutatea de până la 8 kg.

Geanta Trixie Marilla, cu dimensiunile 18 x 21 x 45 cm este recomandată animalelor de companie de talie mică. Suportă o greutate maximă de 5 kg.

Cuști ieftine pentru transport animale de talie mică

Am găsit și două cuști pentru transportul animalelor de companie mici, ambele cu multe review-uri pozitive din partea clienților.

Cușca pentru transport animale de talie mică MPS Pratikoare, cu ușă de metal, dimensiuni: 48 x 31.5 x 33 cm. Clienții apreciază că este cușca perfectă pentru mers la veterinar și în călătorii cu animalul de companie.

Cușca transport animale Kerbl Expedition, are o culoare plăcută gri, dimensiuni de 48 x 32 x 31 cm, ușă din plastic. Cușca este echipată cu orificii speciale pentru prinderea centurii de siguranță.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți ieftine de transport pentru animale de companie de talie mică, câini, pisici, modele pe care le poți comanda online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: thehappycatsite.com


Publicat

în

de către

Etichete: