12 genți de damă sub 200 lei de care suntem obsedați

Îmi este greu să nu tânjesc după câte o geantă nouă în fiecare sezon. Dar alegerea celei perfecte este o sarcină surprinzător de dificilă.

Dacă și tu treci prin aceeași dilemă sunt sigură că nu ți-e ușor să alegi o geantă care să se potrivească cu stilul tău de viață, să fie pe gustul tău și desigur să se încadreze în buget.

De aceea pentru recomandările de astăzi m-am gândit să caut genți ieftine de damă, cu prețuri sub 200 lei, modele care mi-au plăcut și pe care mi-ar plăcea să le am în garderobă.

Orice femeie știe că o geantă este mai mult decât un accesoriu banal. O geantă este accesoriul care completează o ținută, care te ajută în a-ți exprima stilul vestimentar și care te poate face să te simți în siguranță, mai ales în acele momente când nu prea știi ce să faci cu mâinile. Aleasă cu gust, o geantă ieftină îți va face ținuta și mai prețioasă, mai elegantă.

Cum alegi geanta de damă pe măsura nevoilor tale

Primul lucru pe care ar trebui să-l iei în considerare atunci când încerci să-ți cumperi geanta de damă perfectă este scopul acesteia. Întrebările pe care ar trebui să ți le pui:

  • Ai nevoie de geantă la birou, pentru ieșit cu copiii la joacă sau pentru mers în oraș cu fetele?
  • Cât de încăpătoare să fie geanta de damă?
  • Cu ce haine vei purta geanta?

De exemplu, dacă ești în căutarea unei genți de zi cu zi te poți orienta spre un model ușor, de preferință crossbody sau cu curea lungă pentru purtarea pe umăr. Va fi mult mai comodă de purtat decât o geantă elegantă de mână cu mânere scurte.

Pentru ținutele office îți recomand să te orientezi spre modelele de genți de damă bine structurate, cu linii elegante, dar destul de încăpătoare pentru diverse documente, tabletă, laptop etc.

Pe lângă scopul genții, trebuie să alegi și una care să se potrivească cu silueta ta.

Cum alegi geanta perfectă în funcție de tipul tău de corp

Dimensiunea genții ar trebui să fie  direct proporțională cu tipul tău de corp:

  • femeile scunde, minione vor părea mai înalte cu genți de mărime mică
  • femeile înalte și slabe vor părea și mai înalte cu genți micuțe. În schimb gențile supradimensionate, dar și cele de dimensiuni mari și medii li se vor potrivi de minune.

Forma genții este și ea importantă atunci când vrei să ai o ținută desăvârșită, care să se potrivească cu tipul tău de corp:

  • femeile mici de statură vor părea mai înalte cu genți de forma dreptunghiulară, lunguiață;
  • femeile înalte vor arăta mai bine cu o geantă cu formă rotunjită.

Genți ieftine de damă – recomandări cu prețuri sub 200 lei

Pentru a afla prețul genților de damă din selecția de mai jos te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde le vei putea cumpăra.

Geanta de umar Pierre Cardin
Geantă de umăr Pierre Cardin

Poseta Manzana
Poșetă Manzana

Poseta Medicine
Poșetă Medicine

Geanta Mango
Geantă Mango

Geanta shopper
Geantă shopper

Geanta shopper Haily's Stellina
Geantă shopper Haily’s Stellina

Poseta Nobo
Poșetă Nobo

Geanta de umar Made in Italia
Geantă de umăr Made in Italia

Geanta maro de umar cu plic interior
Geantă maro de umăr cu plic interior

Geanta neagra Zee Lane
Geantă neagră Zee Lane

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți de damă ieftine, cu prețuri sub 200 lei, modele pe care le poți cumpăra rapid de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: