12 genți mici de voiaj pentru o minivacanță

Minivacanțele sunt binevenite în orice perioadă a anului. O minivacanță de 48-72 de ore este o schimbare benefică a rutinei din timpul săptămânii.

Tot ce-ți trebuie este voie bună și o geantă mică de voiaj pentru toate lucrușoarele tale.

Pentru două-trei zile nu ai nevoie de ditamai trolerul, ci de o geantă mai mică de voiaj, cât mai lejeră și mai ușoară. O vei putea lua cu tine în avion ca bagaj de mână și va fi foarte ușor de cărat.

Pentru a economisi spațiul din geanta de voiaj trebuie să încerci să fii foarte calculată și realistă cu ceea ce crezi că ai nevoie în scurta vacanță.

#Fii organizată

Fă-ți o listă cu cele necesare: cosmetice și produse de îngrijire, haine și încălțăminte.

#De câte ținute ai nevoie în minivacanță?

Ca dimensiuni gențile mici de voiaj, în special cele de umăr, nu depășesc 50 de cm. Deci trebuie să organizezi la sânge ținutele.

Hainele de dus în călătorie pot fi utilizate și la întoarcere, deci o ținută mai puțin de pus în geanta de voiaj. Pentru cele două-trei zile de vacanță ai nevoie de o ținută pe zi. Încearcă să împachetezi lucruri clasice, în culori neutre, haine de bază care pot fi potrivite foarte ușor între ele pentru a crea ce ținută vrei. Hai, mai pune și o bluză fancy pentru o seară romantică.

#Mergi pe clasic și la încălțăminte

O pereche de ghete Chelsea sau pantofi Oxford/balerini/sandale (în funcție de vreme) sunt de ajuns.

#Alege sticluțe mici pentru cosmetice

Pentru cosmetice alege-le pe cele în sticluțe cât mai mici sau sample-uri dacă vrei. Am văzut la Sephora sticluțe speciale pentru gel de duș, șampon și balsam, de mici dimensiuni, speciale pentru călătorie.

Mai ai nevoie de lenjerie intimă, pijamale și ochelari de soare. Cutia cu ochelarii de soare o poți pune în interiorul pantofilor. Așa economisești un pic de spațiu și nici nu riști să se strice.

Pentru a fi confortabile și ușor de cărat gențile de voiaj ar trebui să fie din materiale subțiri, fără multe întărituri rigide. Poți opta și pentru o geantă de voiaj de dimensiuni mici pe roți, cu mâner reglabil. Dar din experiență îți spun că cele pe umăr sunt mult mai comode, mai ales pentru vacanțe scurte de două-trei zile.

Am selectat de la magazinele online 12 astfel de genți mici de voiaj, perfecte pentru minivacanțe. Dă click pe poze pentru a afla cât costă gențile mici de voiaj selectate mai jos. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor recomandate, de unde le poți cumpăra online.

Genți mici de voiaj – 12 recomandări de la magazinele online

Geanta Roxy Sugar
Geantă Roxy Sugar

Geanta mica de voiaj Ethno
Geantă mică de voiaj Ethno

Geanta Reisenthel motiv floral
Geantă Reisenthel motiv floral

Geanta Reisenthel motiv geometric
Geantă Reisenthel motiv geometric

Geanta voiaj Madden Girl
Geantă voiaj Madden Girl

Geanta mica voiaj Roxy
Geantă mică voiaj Roxy

Geanta Reisenthel cu buline
Geanta Reisenthel cu buline

Geanta Dakine
Geanta Dakine

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți mici de voiaj, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: travelandleisure.com


Publicat

în

de către

Etichete: