6 genți de firmă de urmărit de Black Friday 2016

mujo-black-friday-2016-genti-firma-designer-reduceri

A început Black Friday 2016! În fiecare an am bifat evenimentul de reduceri Black Friday cu electronice și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte diverse, în funcție de nevoi. Ba un frigider, pentru că s-a stricat cel vechi cu 2 zile înainte de Black Friday, ba un televizor, ba o pereche de cizme sau diverse jucării pentru lista de Crăciun.

Anul acesta soțul urmărește un MacBook Pro. Am fost de acord cu cheltuiala pentru că mi-am propus să plimb la nevoie laptopul într-o geantă de firmă. Așa ca să am și eu o geantă bună.

Am facut o pasiune pentru gențile Furla și știi cum este când o femeie face o pasiune pentru un articol vestimentar. Face cum face și își cumpăra respectivul articol.

Toată luna noiembrie m-am gândit și m-am răzgândit asupra bugetului alocat genții mele noi de firmă. Limita superioară a bugetului am stabilit-o undeva în jurul sumei de 600 de lei, pentru că mai mult nu mă îndur să dau pe o geantă. Mi-ar fi frică să o port pentru că am cheltuit prea mulți bani pe ea.

Am pus ochii pe 6 genți de firmă. Erau mai multe, dar cele de mai jos sunt finalistele. Am ales genți de dimensiuni medii pentru că trebuie să intre Mac-ul în ele :). Și vreau neapărat să fie din piele naturală.

Genți de firmă pe care le urmăresc de Black Friday 2016

Geanta neagra Furla Dolly
Geantă neagră Furla Dolly

Geanta Yvy
Geantă Yvy

Geanta tote neagra Zee Lane
Geantă tote neagră Zee Lane

Geanta Sigrid negru
Geantă Sigrid negru

Geanta neagra Esprit
Geantă neagră Esprit

Vezi ce reduceri va avea Fashiondays de Black Friday 2016 plus o scurtă listă de magazine online recomandate pentru a-ți face cumpărăturile la evenimentul de shopping al anului.

Te interesează și alte modele de genți de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de genți.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele 6 genți pe care le urmăresc ca un uliu de Black Friday 2016. Sper să-mi și cumpăr una dintre ele, nu de alta, dar Mac-ul trebuie plimbat cu stil :). Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: gossipkatta.com