20 genti de dama din piele naturala

Esti in cautarea unei genti de dama din piele naturala? Ma bucur ca te pot ajuta.

Am facut un tur al magazinelor online care au in oferta lor de produse genti de dama din piele naturala si am ales cateva modele care mi-au placut.

Daca iti face cu ochiul vreun model de geanta, da click pe poza si vei ajunge pe pagina magazinului online de unde poti afla mai multe detalii referitoare la pret si disponibilitate.

Genti de dama din piele naturala

Geanta dama de piele Coraline
Geanta dama de piele

Poseta Mango
Poseta Mango

Geanta Cavalli Class
Geanta Cavalli Class

Geanta Vittoria albastru petrol
Geanta Vittoria – mai multe culori disponibile

In urma unui studiu realizat in Statele Unite s-a ajuns la concluzia ca o femeie are in medie intre 7 si 10 genti. Studiul se refera la toate posetele, plicurile, gentile din diferite materiale: piele, piele eco, imitatie, stofa. Bineinteles ca rezultatele studiului ar fi diferite in tarile mai putin dezvoltate. Dar imi place sa ma gandesc ca inspre aceasta medie as vrea sa ne indreptam si noi in Romania.

Geanta Concept 15 Anna
Geanta Concept 15 Anna

Geanta Zee Lane Collection
Geanta Zee Lane Collection

Geanta Tosca
Geanta Tosca

Cred ca in ceea ce priveste gentile de dama din piele naturala, media scade dramatic, din cauza pretului un pic piperat. Din experienta spun ca se da o lupta intre calitate si cantitate.

Mi-as dori sa am mai multe genti din piele naturala. Dar cu banii pe o singura geanta de piele mi-as putea lua trei genti din imitatie. Deci am de facut o alegere. Trei genti noi, care arata bine un sezon sau una de piele naturala, care arata bine mai mult timp.

Geanta Yvy
Geanta Yvy

Geanta Gabriella Rocha
Geanta Gabriella Rocha

Geanta La Martina
Geanta La Martina

Preturile gentilor de dama din piele naturala din aceasta selectie se situeaza intre 195 lei si 1027 lei. Majoritatea modelelor au preturi intre 200 si 500 lei. Cam cat 3 genti de la H&M.

Geanta mini Picard
Geanta mini Picard

Geanta Nicola bleumarin
Geanta Nicola bleumarin

Geanta Savina verde inchis
Geanta Savina – mai multe culori disponibile

Gentile sunt pentru femei un accesoriu deosebit de important. Cand alcatuiesti o tinuta trebuie luata in considerare si geanta. Trebuie sa se potriveasca coloristic cu tinuta. Si forma gentii este importanta. Locul unde o porti este de asemenea relevant: nu te poti prezenta la o cina eleganta cu o geanta tip rucsac si nici sa mergi la sala cu o geanta super eleganta.

Geanta Viviana
Geanta Viviana – mai multe culori disponibile

Geanta Gino Rossi
Geanta Gino Rossi

Geanta Renata
Geanta Renata – mai multe culori disponibile

Geanta Tosca Blu
Geanta Tosca Blu

Daca vrei sa stii ce se poarta, cum se poarta dar mai ales de unde sa cumperi online la preturi avantajoase te invit sa te inscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandarile de genti de dama din piele naturala, modele pe care le poti comanda rapid online. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: