Genți crossbody mici – arată ca cele Chloe Drew dar costă de 10 ori mai puțin

genti crossbody mici

Acum câteva zile o prietenă bloggeriță mi-a trimis o leapșă virtuală „Ce conține portfardul tău?”. Basic stuff, girls, nimic ieșit din comun! În funcție de durata călătoriei, de dimensiunea genții pe care intenționez să o port, conținutul portfardului se modifică.

În aceste zile friguroase prefer să port genți mai mici, de preferat crossbody, pentru a putea ține mâinile la căldurică în buzunare. Deci și portfardul este pe măsura genții crossbody de dimensiuni mici: un ruj, un blush, un creion dermatograf care mi s-a părut indispensabil când l-am cumpărat și pe care nu l-am folosit decât de două ori, și un corector de la Yves Rocher de care sunt îndrăgostită. Dar cam atât despre portfardul meu.

Azi vreau să îți recomand genți crossbody mici, perfecte pentru ținute chic, feminine, dar în care nu-ți încape mare lucru: un telefon, un portofel mic și un portfard de dimensiuni reduse.

M-am îndrăgostit iremediabil de gențile mici crossover de când am observat că mai toate fashionistele internaționale le-au ales pentru ținutele lor. Preferata lor este geanta crossbody Chloe Drew, care costă aproape 1500$, deci un pic cam scumpă pentru bugetul meu.

chloe-bag-sincerelyjules

De aceea m-am gândit că ar util să caut genți crossbody mici, asemănătoare cu minunea Chloe Drew, dar la prețuri pe care toate femeile să și le permită.

Gențile crossbody, în special cele cu margini rotunjite la cea Chloe Drew, sunt deosebit de feminine, fiind ușor de purtat atât în timpul zilei cât și seara, în oraș, la o întâlnire romantică. Ziua le-aș purta crossover, pentru a avea mâinile libere, iar seara le-aș purta pe umăr pentru un plus de eleganță.

Dar hai să vedem ce genți á la Chloe Drew am găsit la magazinele online din România. Am ales 14 genți crossbody mici, la prețuri avantajoase de la 100 de lei pentru un model din piele ecologică și de la 120 de lei pentru un model din piele naturală.

Vrei să afli mai multe detalii despre gențile crossbody care îți plac? Dă click pe poze! Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online care le comercializează.

Genți crossbody mici – recomandări de la magazinele online

Geanta din piele naturala bej
Geantă din piele naturală bej

Geanta saddle ECC by Esprit
Geantă saddle ECC by Esprit

Geanta verde Clarks
Geantă verde Clarks

Geanta roz prafuit Esprit
Geantă roz prăfuit Esprit

Geanta crossbody Desigual
Geantă crossbody Desigual

Geanta Forever21
Geantă Forever21

Geanta crossbody Esprit
Geantă crossbody Esprit

Geanta croco verde
Geantă croco verde

Geanta Camilla
Geantă Camilla

Geanta mica neagra Melimelo
Geantă mică neagră Melimelo

Dacă nu îți plac aceste genți crossbody, dacă ți se par neîncăpătoare, în special pentru mămici, te invit să arunci o privire peste recomandările de rucsacuri fashion pe care le poți cumpăra online. Sunt la fel de practice, mult mai încăpătoare și în tendințe în acest sezon rece.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți crossbody mici, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!