Geci din piele întoarsă pentru femei – 10 modele în tendințe pentru toamnă

Pielea întoarsă is back! Velur, năbuc, suede cum vrei să-i spui. O vedem peste tot în magazine de la fuste, la genți, pantofi și pentru că este toamnă și la departamentul de geci.

Termenul „suede” vine de la franțuzescul „gans de suede”, ceea ce înseamnă mănuși suedeze. Poate pentru că în Suedia iernile sunt lungi și friguroase și au nevoie de mănuși călduroase :) . Este vorba de materialul obținut de pe partea interioară a pielii care este mult mai moale, mai flexibil, de aceea era folosit în anii ’70 la confecționarea mănușilor de damă.

Pentru recomandările de azi mi-am îndreptat atenția asupra gecilor din piele întoarsă pentru femei. Sunt în tendințe în această toamnă, arată superb (mai ales cele în nuanțe de maroniu) și sunt călduroase.

Am ales de la magazinele online preferate 10 modele de geci din piele întoarsă. Unele sunt din piele naturală, altele din imitație de piele. Acest lucru se reflectă în prețul de vânzare. Evident gecile din piele întoarsă naturală sunt mai scumpe, dar am găsit câteva modele al căror preț pornește de la 199 lei, deci convenabil pentru piele naturală.

Pentru mai multe detalii cu privire la preț și disponibilitatea pe mărimi a gecilor din piele întoarsă care îți plac te rog să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Geci din piele întoarsă – recomandări de la magazinele online

Geaca de piele Bodyflirt
Geacă de piele Bodyflirt

Geaca stil biker John Banner
Geacă imitație de piele John Baner

Jacheta piele intoarsa bej cu franjuri
Jachetă piele întoarsă bej cu franjuri

Jacheta Venca
Jachetă piele întoarsă Venca

Geaca Sam Edelman
Geacă Sam Edelman

Geaca piele intoarsa Kenneth Cole
Geacă piele întoarsă Kenneth Cole

Geaca cu franjuri Sam Edelman
Geacă cu franjuri Sam Edelman

Jacheta Live a little
Jachetă Live a little

Geaca BPC Collection
Geacă BPC Collection

Jacheta scurta Rainbow
Jachetă scurtă Rainbow

Sfaturi pentru îngrijirea gecilor din piele întoarsă

Spre deosebire de piele, fie ea imitație sau naturală, cea întoarsă necesită mai multă atenție și grijă din partea posesoarelor. Mai jos ai câteva sfaturi despre îngrijirea hainelor și accesoriilor din piele întoarsă.

  1. Dacă ai o geacă din piele întoarsă naturală, evident ai plătit o sumă mărișoară. Îți recomand să o ștergi de praf și impurități cu o perie moale. Eu am cumpărat de la Otter o perie din silicon, spun ei că face minuni la curățarea pielii întoarse și a năbucului. Am folosit-o doar pe pantofi și genți, dar abia aștept să o probez pe o geacă din piele întoarsă. Pe un colț interior la început evident.
  2. Cumpără-ți o soluție specială pentru curățarea velurul. Dacă ai mai multe articole din piele întoarsă: pantofi, fuste, veste, geacă achiziționează o soluție transparentă, pentru a o folosi la curățat, indiferent de culoarea lor.
  3. Dacă se întâmplă să te prindă ploaia și îți udă geaca, usuc-o la temperatura camerei, întinsă bine sau pe spătarul unui scaun. După ce s-a uscat, curăț-o de praf.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de geci din piele întoarsă, modele feminine în tendințe în acest sezon. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: