Geci de iarnă Columbia – de unde le cumperi online

Suntem o familie de friguroși. Iarna pentru noi este, într-o oarecare măsură, călcâiul lui Ahile :) . Dar pentru că ne place să ne bucurăm în familie de plimbări lungi în aer liber, indiferent de vreme, iarna ne orientăm spre îmbrăcăminte și încălțăminte special creată pentru friguroși.

Eu am de iarna trecută o geacă super călduroasă, de care sunt deosebit de mulțumită. Pentru jumătatea mea m-am gândit că ar fi momentul să-i propun câteva variante de geci de iarnă bărbătești de calitate.

Și cum un prieten ne-a recomandat gecile Columbia, mi-am zis „hai să arunc o privire”.

Așa că am căutat la magazinele online de îmbrăcăminte geci de iarnă Columbia.

Chiar dacă au prețul un pic mai ridicat față de medie, au avantajul că țin de cald, au materiale deosebit de performante, care nu permit umezelii să se instaleze și protejează de vânt. Iar noi exact asta vrem! Să ne bucurăm de iarnă fără să învinețim de frig.

Brandul de îmbrăcăminte și încălțăminte Columbia a început și încă este o afacere de familie. Au început cu o fabrică de pălării și în timp și-au extins gama de produse la cele de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, de calitate, unele dintre ele special create pentru condiții extreme.

De când brandul Columbia a introdus materialele rezistente la apă și gecile de iarnă cu mai multe straturi, tocmai pentru a putea fi purtate și în climate mai calde, vânzările au crescut exponențial.

Produsele Columbia se pot cumpăra online în 72 de țări momentan, dar au de gând să intre pe mai multe piețe.

Dar atât despre brand, să vedem de unde putem cumpăra în România haine și încălțăminte Columbia la prețuri avantajoase.

Cele mai bune prețuri la gecile de iarnă Columbia, atât la cele pentru bărbați cât și la cele pentru femei, le-am găsit la MyCloset și B-Mall, magazine online de unde am mai cumpărat și alte articole de îmbrăcăminte în anii trecuți.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de geci de iarnă Columbia, modelele care mi-au plăcut de la magazinele online mai sus menționate. Dă click pe poze pentru a analiza colecțiile de geci de iarnă Columbia și pentru a te hotărî care ți se potrivește cel mai bine.

Geci de iarnă Columbia – de unde le putem cumpăra online

Geci de iarna Columbia pentru barbati
Dă click pentru a vedea colecția de geci de iarnă bărbătești de la Mycloset!

Sorry, boys! Nu am găsit poze întregi, dar asta nu înseamnă că nu puteți admira gecile de iarnă Columbia.

Ce alte produse Columbia mai poți cumpăra online?

Pe lângă gecile de iarnă, mai găsești și cămăși, tricouri, hanorace, bluze, veste și jachete de primăvară, dar și adidași, bocanci, pantofi, mocasini și ghete.

geci de iarna columbia pentru femei
Dă click pentru a vedea colecția B-Mall de geci de iarnă Columbia pentru femei!

Femeile pot cumpăra de la brandul Columbia: veste, colanți, tricouri, cămăși, fuste, pantaloni, bluze de trening, rochii, sandale, balerini, mocasini, teniși, adidași, ghete, cizme, dar și ceasuri, genți, bijuterii și alte accesorii.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la cele mai avantajoase prețuri te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de geci de iarnă Columbia, pentru bărbați dar și câteva modele pentru femei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: