Întâlnirea de iarnă a bloggerițelor din Bacău

Cu un week-end înainte de Crăciun am fost prezentă la întâlnirea de iarnă a bloggerițelor din Bacău, împreună cu alte 21 de fete (doamne și domnișoare).

S-a lăsat cu poze, unele afară, cele în care nu arăt foarte relaxată, pentru că îmi era foarte frig. (Respect pentru modelelele care fac poze în tot felul de condiții meteorologice, it’s hard work). Restul sesiunilor foto au fost înăuntru, deci zâmbetul de pe fața mea nu mai era la fel de înghețat.

poza-grup

Fetele prezente la întâlnire: Roxana, Anca, Ruxandra, Andreea, Cristina, Alina, Daniela, AdinaElena, Sonia, CristinaAlexandra, Mihaela, Claudia, Andreea, Alexandra, Anca, Ioana, Raluca, Alexandra, Ionela și moi.

elena-elena

4 ore s-au scurs imediat, parcă prea repede. Ne-am întâlnit la Antique Cafe, o cafenea drăguță din centrul Bacăului. Am fost întâmpinate de platouri de prăjituri și cu zâmbete din partea personalului.

Dacă vrei să știi cum se aude o astfel de întâlnire de la exterior, cel puțin cum îmi închipui eu că se aude, gândește-te la un stup de albine.

Și pentru că albinele sunt niște hărnicuțe și niște drăguțe, așa am fost și noi. Am vorbit fiecare despre noi, pentru că au fost prezente bloggerițe noi, așa că am făcut toate câte un scurt rezumat al activității noastre online, al realizărilor de care suntem mândre în 2015 și ce dorințe și așteptări avem pentru bloguri în noul an.

sponsori

Am avut parte și de Secret Santa, căreia îi mulțumesc pentru cadou. Îl voi folosi cu plăcere.

roxana-elena

Eveniment organizat cu sprijinul Fresh Din Mere de Itesti, Farmec, Herbagen, ProfiSmile, Melkior, Mica Ilinca 1983, MikiBioSkin, Oana Nechita MakeUp, Monroe Studio, Salon Masaj Terapeutic Oana Manoliu, BeautyBarometer, Oriflame pentru tine – Life and Style. Mulțumim Cafe Antique pentru găzduire!

Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: