Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari

„Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari” de Ligia Pop este o carte a cărei lansare am așteptat-o cu nerăbdare.

Deși fetița mea, Alexia, mănâncă ocazional carne (câte o bucățică cât degetul meu mic la 2-3 zile), am simțit nevoia să-i suplimentez aportul de proteine cu cele vegetale. Dar, ca mai toți părinții vroiam un îndrumar, pentru a-i oferi o alimentație raw și vegană cât mai diversificată.

De aceea cartea „Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari” a Ligiei Pop este ideală pentru mine și sper că și pentru tine.

Cartea este ca o gură de aer și pentru mămicile care încep diversificarea bebelușilor. Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micului vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție.

Cartea Diversificarea raw și vegană – de unde o cumperi online

Diversificarea raw si vegana

O poți cumpăra online de la eMag și Libris.

La eMag plătești o taxă de transport, dar dacă faci o comandă de peste 150 de lei, transportul este gratuit. Oricum au tot timpul oferte la pamperși sau la articole fashion și cosmetice, deci este destul de ușor de atins pragul de 150 lei.

La Libris transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Dacă ești iubitoare de dulciuri, dar știi că zahărul alb rafinat este nociv pentru sănătatea ta și a copiilor tăi poți trece pe dulciuri raw. Ligia Pop are o carte cu rețete doar cu dulciuri sănătoase, fără zahăr, pe care copiii le adoră. Si adulții :) !

Sunt ușor de realizat și acasă, cu ingrediente sănătoase, pline de nutrienți, sunt sățioase, deci nu vei mânca foarte multe odată. Cel mai mult îmi place la dulciurile raw vegan faptul că nu arunci nimic. Totul se folosește, nimic nu se risipește!

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea de astăzi: cartea „Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari” de Ligia Pop, carte care merită cumpărată și studiată pentru a le oferi copiilor o alimentație cât mai sănătoasă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: