Cum un mic detaliu poate strica un produs foarte bun

Inca din toamna mi-am dat seama ca sezonul asta va trebui sa-mi schimb geaca de iarna. Cea pe care o aveam incepuse sa nu mai arate asa bine insa am amanat decizia de cumparare pana la inceputul lui ianuarie.

Avand in vedere ca si in decembrie au fost zile cu 15 grade si am un palton decent m-am hotarat sa nu ma grabesc cu achizitia gecii groase si sa astept reducerile din ianuarie.

Intre timp, am inceput sa probez diverse geci de iarna ca sa vad cum imi vin si sa restrang lista de potentiale geci de cumparat la doar 2-3, eventual sa gasesc una castigatoare. Astfel, cand vin reducerile, sa ma duc direct unde trebuie, sa nu mai pierd timpul.

Vroiam neaparat o geaca cambrata, care sa imi accentueze talia. Lungimea sa fie cam pana la solduri, cu gluga cu blanita frumoasa, de culoare inchisa.

Asa ca probez eu geci prin mall pana dau de una destul de frumoasa de la Zara, neagra, cu blanita, talie cambrata.

Incerc sa inchei fermoarul. Geaca are un fermoar dublu, o alegere logica pentru o geaca lunga, fermoarul care se descheie si de jos e util cand trebuie sa te asezi.

fermoar dublu
geaca Zara cu fermoar dublu

Si incerc. Si mai incerc o data. Si vine si Andrei [sotul] si incearca si el. Si dupa 2-3 minute, transpirati si nervosi, am dat geaca jos si am zis nu, geaca asta nu intra pe lista.

Pe bune Zara, credeti ca eu, la 7:30 dimineata cand trebuie sa duc fata la gradinita, am chef sa ma mai enervez 5 minute si cu fermoarul vostru?

De ce ai pune un fermoar de proasta calitate la un produs care, teoretic, e undeva in zona medie spre premium?

Pentru ca vorbim totusi de o geaca Zara de 579,90 lei, nu de ceva la 100 de lei de la tarabe din piata.

Totusi, sa nu aruncam degeaba cu pietre in Zara, am incercat o geaca si de la Stradivarius putin mai tarziu si am avut aceeasi problema cu fermoarul dublu. De data asta nici nu m-am mai chinuit, deja daca n-am reusit sa-l inchei din a 2-a incercare am pus-o la loc pe umeras si mi-am vazut de viata.

Concluzia e ca ori am eu o problema cu fermoarele duble ori fermoarele duble au o problema (cu mine?).

Si uite asa un mic detaliu care iti ofera o experienta neplacuta poate transforma un produs care arata bine si cu care iti sta bine intr-o optiune pur si simplu de neluat in calcul la achizitionare.

Daca vreti sa aflati ce geaca mi-am luat pana la urma, stati pe-aproape, in urmatoarele zile voi publica un review.

Apropo, voi ce experiente aveti cu fermoarele duble?


Publicat

în

,

de către

Etichete: