De ce să alegi o stație de călcat Philips în locul fierului clasic?

Umblă vorba prin sat că te poți relaxa călcând haine. Na, că am trăit să o aud și pe asta. Și mai ales să o trăiesc.

Călcatul hainelor este o corvoadă pentru multe femei. Și eu ma număr printre ele. Câteodată se strâng munți de hane de călcat. Deși încerc să aleg materiale care se calcă ușor, unele care chiar nu se calcă, măcar o dată la două săptămâni  văd muntele cum crește. Și odată cu el și tensiunea mea.

O prietenă mi-a recomandat anul trecut să-mi cumpăr o stație de călcat. Ea mai croitorește, și mi s-a părut necesară investiția în ceea ce o privește, când trebuie să calci multe tipuri de materiale, fiecare cusătură. Pentru mine am amânat cumpărarea unei stații de călcat pentru că mi s-a părut prea mare investiția. Și sunt atâtea botine frumoase și rochițe care îmi distrag atenția :) .

Dar cu primele reduceri pe care le prind îmi voi cumpăra o stație de călcat.

Am pus ochii pe stația de călcat Philips Perfect Care Elite Silence, cel mai rapid, ușor și puternic aparat de călcat cu abur din gama stațiilor de călcat Philips.

Brandul Philips îl folosesc cu încredere la multe din electrocasnicele mici și medii. Au fiabilitate mare, raport preț/calitate bun. De aceea am ales una dintre stațiile de călcat Philips.

Sunt peste 50 de modele de stații de călcat Philips, cu prețuri în jurul sumei de 500 de lei (la reducere) și până la aproape 1700 de lei (fără reducere).

Prețurile mai mici sunt la stațiile de călcat Philips din anii trecuți, iar prețurile mari sunt la cele de ultimă generație, de aceea și aceste diferențe substanțiale.

Să-ți explic totuși de ce aleg stația de călcat Philips Perfect Care Elite Silence în detrimentul unui fier de călcat clasic.

Avantajele folosirii unei stații de călcat Philips Perfect Care Elite Silence

  • puterea aburului este net superioară față de orice alt fier de călcat. La stația Perfect Care Elite Silence puterea aburului este superioară și față de alte stații de călcat similare.
  • mărimea rezervorului de apă este mai mare la stația de călcat față de fier. Eu de exemplu încarc rezervorul fierului de 3-4 ori atunci când am o sesiune de călcat obișnuită. Când se adună mai multe haine de călcat, crește și numărul drumurilor la bidonul de apă.
  • pentru că aburul este eficient, timpul sesiunii de călcat este mai mic. Bine ar fi să se inventeze o stație de călcat care să calce singură, ca la aspiratoare. Să le dai drumul și să îți facă treaba.
  • poți călca și pe verticală, cu jet de abur continuu, deci adio draperii și perdele întinse pe masa de călcat.
  • talpa statiei Philips Perfect Care Elite Silence beneficiază de tehnologia T-IonicGlide. Alunecă pe haine foarte ușor, fără a trebui să insiști de mai multe ori.
  • fierul este ușor, deci nu vei avea dureri musculare la sfârșit, chiar dacă îl ții pe verticală.
  • are oprire automată atunci când stația de călcat nu mai este folosită timp de 10 minute.
  • se poate folosi apă de le robinet, are memento de detartrare;
  • poți călca orice tip de material, de la denim la mătase fină fără a regla temperatura; și aici economisești timp, nu mai sortezi hainele înainte, de la cele delicate la cele mai puțin delicate.
  • este gata de folosire în 2 minute. De atât timp are nevoie apa în rezervor pentru a se încălzi.

De unde cumperi stația de călcat Philips Perfect Care Elite Silence la reducere?

De la eMag. Modelul de stație care îmi place mie costă peste 1500 de lei, dar mai sunt multe alte modele de stații de călcat, tot Philips, la prețuri deosebit de avantajoase.

Tu ce stație de călcat ai alege?

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la preturi avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Aceasta a fost recomandarea zilei: stația de călcat Philips Perfect Care Elite Silence și de ce o aleg în locul fierului de călcat clasic. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: