De unde cumperi online genți Furla originale

Într-una din zilele de vacanță am perindat printr-un mall/outlet, unde am găsit o mulțime de branduri internaționale foarte cunoscute.

Am rămas impresionată de stilul magazinelor, de modul în care erau aranjate produsele, dar mai ales de faptul că toți vizitatorii aveau câte 2-3 pungi de cumpărături. În special de la Furla și Michael Kors.

Am crezut că aceste două branduri dau produsele pe degeaba, dar doar aveau reduceri. Am comparat bineînțeles prețurile din magazinele online românești cu cele din outlet și nu erau mari diferențe. Deci gențile Furla pot fi cumpărate și din România.

Vezi recomandări de magazine unde găsești produse originale Michael Kors.

Istoric scurt al brandului Furla

Brandul italian Furla a fost creat în 1927 (wow, 90 de ani) de către familia Furlanetto. Este un brand de lux, după cum o sugerează și prețurile. Colecțiile Furla cuprind genți, încălțăminte și accesorii.

Italienii de la Furla au magazine în peste 1000 de locații și au intrat cu succes pe piața din China, Japonia, Coreea, India, nu numai în Europa și SUA.

Magazine online de unde poți cumpăra genți Furla originale

În România poți cumpăra genți originale Furla de la următoarele magazine online:

Gențile sunt poate cel mai ușor de cumpărat accesoriu online. Îți trebuie o riglă, ca să îți dai seama cât de mare este, și bani pe card.

De aceea îți recomand și câteva magazine online internaționale care au super reduceri periodic la branduri renumite, unde poți găsi genți Furla originale la prețuri deosebit de avantajoase.

Pentru a cumpăra online un produs de firmă trebuie să știi cum să deosebești o geantă originală de o replică. Sfaturile sunt valabile pentru orice brand de genți și accesorii, deci și pentru cele Furla.

Ca de obicei îți prezint și gențile Furla pe care mi-ar plăcea să le am în garderobă, asta după ce îmi vând un rinichi sau după ce câștig la Loto, pentru că îmi plac aproape toate modelele. Un top 4 al genților Furla originale care îmi plac îl poți vizualiza mai jos.

Dacă te interesează mai multe detalii sau chiar vrei să-ți cumperi o geantă Furla originală (norocoaso!) te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Genți Furla originale – top 4 preferințe

Geanta Furla Dolce Vita
Geantă Furla Dolce Vita

Portofel Furla Capriccio
Portofel Furla Capriccio

Am ales o geantă Furla în formă de trapez, la modă în acest an, într-o combinație de culori alb/negru care se potrivește la majoritatea ținutelor.

Iubesc pisicile și nu am rămas indiferentă când am văzut acest portofel Furla cu un design așa de drăguț. Dacă geanta de obicei o aleg clasică, în culori neutre, la portofele îmi fac de cap. Cu cât mai colorate și mai ochioase cu atât mai bine :) .

Geanta Furla Stacy
Geantă Furla Stacy

Geanta Furla Metropolis
Geantă Furla Metropolis

Geanta rucsac, un alt model în tendințe în acest an este foarte practică. Se potrivește foarte bine la ținute casual, de aceea am ales și o culoare mai veselă, un galben muștar, de asemenea în tendințe și în această toamnă.

Pentru ținutele de seară, la un suc cu prietenii sau la un film cu partenerul am ales o gentuță de umăr de dimensiuni reduse într-o nuanță corai deosebit de frumoasă.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost magazinele online recomandate de unde poți cumpăra genți Furla originale la prețuri rezonabile. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: furla.com


Publicat

în

de către

Etichete: