De unde cumpăr produse United Colors of Benetton

Citeam zilele trecute un articol despre obiceiurile românilor care cumpăra online din ce în ce mai mult și ce branduri preferă. Printre aceste branduri apreciate de români se numără și United Colors of Benetton.

Îmi aduc aminte când, acum câțiva ani, mi-am cumpărat primele tricouri United Colors of Benetton. Am intrat într-unul dintre marile lor magazine și am fost impresionată de gama foarte diversificată de culori din colecția lor. Nici nu știam ce culoare să aleg.

Cum la cheltuit bani sunt mai rapidă decât Speedy Gonzales, am plecat din magazin cu 3 tricouri sport, simple, cu logo-ul lor pe piept.

Produsele United Colors of Benetton au prețuri avantajoase, un raport calitate/preț excelent. Tricourile s-au comportat foarte frumos la spălat și la călcat, având în vedere că le-am purtat intens câteva sezoane bune.

Deci chiar se merita să cumperi produse United Colors of Benetton.

Acum să vedem de unde le putem cumpăra online.

Am căutat pe la magazinele online preferate și am găsit produse United Colors of Benetton doar la cele de mai jos:

Prețuri bune la articolele marca United Colors of Benetton am găsit și la asos.com, în special la colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Mai jos am ales câteva produse pe care am pus ochii, din colecția de articole de îmbrăcăminte pentru femei marca United Colors of Benetton de la FashionDays. Câteva bluze bineînțeles, pentru că niciodată nu am destule și o geacă scurtă care se potrivește la orice ținută.

Îmbrăcăminte pentru femei United Colors of Benetton – preferatele mele

Bluza bej deschis
Bluză bej deschis

Bluza verde marin
Bluză verde marin

Bluza gri inchis asimetrica
Bluză gri închis asimetrică

Jacheta neagra United Colors of Benetton
Jachetă neagră United Colors of Benetton

Te interesează și alte articole vestimentare pentru femei? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost magazinele online, românești și internaționale, de unde poți cumpăra haine, încălțăminte și accesorii United Colors of Benetton. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: pinterest.com