Cum să te îmbraci la concert?

Te pregătești în week-end de concert? Nu ți-ai pus încă întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac”?

Aceasta este una dintre cele mai grele și mai des folosite întrebări. Până și Google a ajuns la această concluzie. Căutările de ținute pentru concert cresc vertiginos în anotimpul călduros și asta pentru că este sezonul concertelor.

Eu sunt o practică și în orice situație vreau să mă simt confortabil, dar și în tendințe. De aceea m-am gândit că ar fi utilă o postare specială cu câteva sfaturi despre cum să ne îmbrăcăm la un concert, mai ales la unul în aer liber.

Cum să te îmbraci la concert?

  1. Ca să știi cum să te îmbraci la concert studiază întâi vremea. Nu cred că vrei să tremuri de frig sau să te sufoci de cald sau mai rău să te uzi până la piele pentru că nu ți-ai luat pelerina de ploaie.
  2. Încălțămintea face toată treaba. Alege una comodă, acoperită. Vei sta mare parte a timpului în picioare, dansând și cântând împreună cu formația/interpretul preferat. Îți recomand încălțăminte acoperită, nu balerini, nu sandale. În niciun caz nu-ți lua adidașii cei noi la concert pentru că va fi aglomerație mare și nu vrei să suferi când te calcă cineva.
  3. Îmbrăcămintea trebuie să fie la fel de comodă ca și încălțămintea. Un top drăguț, lărguț, care să-ți permită să te miști în voie, o pereche de blugi sau pantaloni largi, că tot se poartă în această vara și în funcție de vreme un cardigan, o bluză sau o geacă pe care să o poți lega în talie dacă îți este cald. Ideea este să nu simți hainele pe tine, să fii cât mai confortabilă.
  4. Alege un machiaj îndrăzneț, prin care să surprinzi. Dar unul pe care l-ai mai realizat și acasă și știi că îți stă bine. Mascara ar fi bine să fie rezistentă la apă, poate plouă, poate transpiri.
  5. Alege o geantă mică crossbody, în care să-ți pui câteva cosmetice din trusa de urgență, telefonul și bănuți.
  6. Fără pălării la concert, decât dacă ai închiriat un spațiu de vreo 2m pătrați în jurul tău. Vor vrea și cei din spatele tău să vadă spectacolul, nu doar tu.
  7. Bijuteriile nu trebuie să lipsească din ținuta ta, dar alege unele mai simple, ușor de purtat, care să nu te incomodeze.

Dacă ar fi după mine (poate că vin și Justin Timberlake și Adele în România, altfel nu fac 400-500 km pentru altcineva) m-aș îmbrăca într-o salopetă confortabilă, o geacă din piele și niște ghete drăguțe.

Îți recomand și următoarele magazine online pentru a-ți construi ținutele de concert în tendințele actuale:

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ținute ideale pentru concert, în special pentru cele de vară, în aer liber. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către