Cum te îmbraci la o petrecere de logodnă?

Trendul petrecerilor de logodnă a ajuns și pe meleagurile mioritice. Dacă tot am acceptat Valentine’s Day, de ce nu și o petrecere de logodnă, mai ales că se lasă cu rochițe și pantofi noi?

Întrebarea la care încercăm să răspundem azi este: „Eu cu ce mă îmbrac la o petrecere de logodnă?”

Pentru a alege o ținută potrivită unei petreceri de logodnă trebuie să fii atentă la criteriile de mai jos.

#1 Analizează invitația la petrecerea de logodnă

De cele mai multe ori analizând micile detalii îți dai seama cât de elegantă va fi respectiva petrecere. Unde va fi locația petrecerii de logodnă? La un restaurant sau în curte, la un grătar?

Dacă petrecerea este la un grătar șansele pentru o ținută casual cresc exponențial. Totuși rezistă tentației de a purta blugi și tricou. Alege în schimb o fustă midi plisată, o pereche de sandale cu toc gros și un top simplu. Partenerul poate merge îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de stofă, dar nu cei de costum și cu un tricou polo.

tinuta petrecere logodna la gratar

Articolele vestimentare alese pentru ținuta recomandată le poți cumpăra dând click pe link-urile de mai jos:

Dacă petrecerea este la un restaurant, bărbații pot opta pentru pantaloni de stofă și o cămașă, iar doamnele și domnișoarele pentru o rochie de zi, dar elegantă și neapărat încălțăminte cu toc.

tinuta petrecere logodna restaurant

Articolele alese pentru ținuta recomandată le poți cumpăra dând click pe link-urile de mai jos:

#2 La ce oră este petrecerea de logodnă?

Un eveniment la ceas de seară va fi mai elegant decât unul în timpul zilei sau un brunch.

Dacă petrecerea este seara ar fi potrivită o rochie elegantă, de lungime medie și neapărat tocuri. Pentru bărbați un costum cu cămașă sunt alegerea ideală.

mujo petrecere logodna tinuta seara

Articolele alese pentru ținuta recomandată le poți cumpăra dând click pe link-urile de mai jos:

Pentru o petrecere de logodnă în timpul zilei sau chiar dimineața doamnele și domnii pot purta ținute casual, dar unele care nu implică adidași, teniși sau pantaloni de trening.

tinuta brunch petrecere logodna

Articolele alese pentru ținuta recomandată le poți cumpăra dând click pe link-urile de mai jos:

#3 Consultă vremea!

Te îmbraci în funcție de vreme în fiecare zi. De ce nu ai face-o și în cazul petrecerii de logodnă la care ești invitată?

Dacă vremea este favorabilă, iar petrecerea se desfășoară în aer liber ar trebui să porți o ținută lejeră, comodă, în culori deschise. În caz de ploaie sau vreme friguroasă alege o ținută un pic mai groasă sau măcar una care să se potrivească la un sacou sau la un cardigan.

tinuta petrecere logodna zi friguroasa

Articolele alese pentru ținuta recomandată le poți cumpăra dând click pe link-urile de mai jos:

#4 Sună un prieten!

Sună-ți prietenele, prietenii, rudele, află măcar în linii mari cu ce au de gând să se îmbrace la petrecere. Puneți-vă de acord în privința stilului pe care îl veți aborda la petrecerea de logodnă.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ținute pentru o petrecere de logodnă, precum și câteva articole vestimentare pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către