Vezi ce culori de păr se poartă în această toamnă

Toamna își intră încet-încet în drepturi cu vreme schimbătoare, cu dimineți și seri mult mai friguroase.

Deja am scos la iveală cardiganele și am făcut lista cu articole vestimentare în tendințe pe care aș vrea să le am în acest sezon în garderobă.

O altă schimbare înafară de trecerea de la culori deschise la cele mai închise în ceea ce privește garderoba o găsim la culorile de păr care vor fi la modă în acest an. Se păstrează trendul culorilor pământii, pentru că deh, este toamnă.

Vezi mai jos ce schimbări în materie de culori de păr aduce această toamna și cum le poți obține ușor la tine acasă sau la salon.

Culori de păr la modă în toamnă

#1 Blond cu nuanțe pământii

Blondul platinat atât de purtat în această vară este înlocuit de un blond bej, cu nuanțe pământii. Vestea bună este că se poartă în continuare stilul ombre.

Deci îți va fi ușor să treci de la blondul de vară la cel de toamnă doar cu ajutorul unei vopsele de păr în nuanțe pământii. În fotografia de mai sus Chrissy Teigen este imaginea perfectă a acestui stil de toamnă pe care blondele îl pot aborda foarte ușor.

Un pic de vopsea, câteva șuvițe, un set de mâini pricepute și ai o culoare de păr în tendințe în această toamnă. Și este și foarte ușor de întreținut.

Blondele trebuie să aibă grijă maximă de păr, mai ales dacă îl decolorează. Folosrea uleiurilor intens hidratante, a măștilor de păr aplicate periodic este recomandată.

#2 Bronde

De la blond trecem la bronde. Cu această tehnică și brunetele se pot bucura de reflexii mai deschise, chiar spre blond ale părului. Totuși după cum putem observa bronde-ul nu va mai fi la fel de deschis ca cel din vară. Tonurile de bronde vor fi ușor-ușor mai închise, în nuanțe tomnatice: maroniu, arămiu, blond auriu închis.

#3 Ciocolatiu

Dacă aș fi avut o tonalitate mai închisă a pielii sunt sigură că m-aș fi vopsit fi această nuanță de ciocolatiu superbă. Dacă nu știi ce nuanță de vopsea maro închis să alegi din paleta de culori, gândește-te la ciocolata amăruie.

Aceasta este nuanța perfectă pentru brunete, mult mai puțin aspră decât negrul clasic. Ciocolatiul îndulcește trăsăturile și te va face să pari mai tânără. Poți adăuga și câteva șuvițe arămii sau caffe macchiato pentru a da mai mult volum și naturalețe coafurii tale.

#4 Cupru

Roșcatele sunt printre femeile cele mai norocoase din punct de vedere al nuanței de păr. Nu știu cum se face dar roșcatul este mereu la modă. Vara un pic mai deschis, cu șuvițe de blond arămiu, iar mai spre toamnă cu șuvite ceva mai închise, tonuri maronii roșcate.

#5 Rose gold

Iubitoarele de culoare, cele mai îndrăznețe dintre noi au parte de o nuanță superbă, la modă în această toamnă: rose gold. Nonconformista Sienna Miller este deja în tendințe cu această nuanță rozie a părului.

Singura problemă pe care vreau să o subliniez despre această culoare este faptul că pentru a o obține vei avea nevoie de decolorarea părului, în cazul în care nu ai o culoare naturală de blond deschis.

Aceste culori în tendințe par foarte ușor de realizat și acasă, cu ajutorul unei prietene îndemânatice și a unei vopsele de calitate. Nuanțele acestea tomnatice le poți găsi în colecția de vopsea de păr de la L’Oreal, produse pe care le poți achiziționa și online la prețuri avantajoase de la eMag și de la Notino.

Îți recomand și vopseaua de păr Garnier, unde am văzut nuanțe foarte frumoase, în tendințe în această toamnă. Online poți cumpăra vopsea de păr Grnier la prețuri mici de la eMag și de la Esteto.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele 5 nuanțe de păr în tendințe în această toamnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: