6 covoare de bucatarie pe care le poti cumpara la reducere

covoare bucatarie ieftine

Cauti covoare de bucatarie ieftine la magazinele online de home-deco din Romania?

Mai jos iti propun 6 modele de covoare de bucatarie pe care le poti cumpara la reducere, deci preturile nu sunt o problema. Eu am ales doar 6 modele, dar in oferta gasesti mai multe covoare de bucatarie ieftine, cu diferite imprimeuri si de diferite marimi, mai mici sau mai mari.

In majoritatea caselor podeaua bucatariei este din gresie sau parchet. Zona de langa chiuveta este cea mai folosita si mai incercata din toata incaperea. In fiecare zi trebuie stearsa si curatata podeaua, iar daca ai un copil mic care sta cu tine la bucatarie cat timp „trebaluiesti”, iti trebuie neaparat un covor de bucatarie. Se curata usor, cu aspiratorul, le poti scutura in orice moment al zilei.

Iar pe la 4 ani vei avea un ajutor de nadejde in copilul tau atunci cand trebuie sa cureti covorul. True story! Totusi nu te astepta sa termine tot covorul de bucatarie, dar sunt sigura ca coltisorul lui/ei va fi cel mai curat.

Da click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre pretul, marimea si termenul de livrare al covoarelor de bucatarie care iti plac. Vei fi redirectionata pe pagina magazinelor online recomandate, de unde le vei putea comanda online.

Covoare de bucatarie ieftine – recomandari online

Covor Geek gri
Covor Geek gri

Covor Home multicolor
Covor Home multicolor

Mocheta bucatarie Burly
Mocheta bucatarie Burly

Te intereseaza si alte articole pentru casa? Acceseaza catalogul Mujo de magazine online cu articole home-deco.

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu reducerile si promotiile cele mai avantajoase ale magazinelor online din Romania.

Acestea au fost recomandarile de covoare de bucatarie ieftine pe care ti le poti cumpara online, la reducere. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping! Sursa foto: www.tekjnke.com