Costume ieftine de Halloween pentru copii și bebeluși

Se apropie noaptea de Halloween. Mai exact în seara de 31 octombrie ne vom costuma copii cât mai haios și mai pe placul lor.

Chiar dacă la noi, în România, această sărbătoare nu are aceleași tradiții cum vezi în filmele americane, adică nu trimitem copiii pe la ușile vecinilor pentru bomboane și tot felul de dulciuri, totuși la grădinițe și la locurile de joacă special amenajate se organizează petreceri de Halloween. Se acordă premii pentru cel mai ingenios costum, pentru cel mai horror costum, iar copiii se distrează de minune. Sugar rush în toată forța!

Anul trecut am cumpărat un costum, care acum nu-i mai vine fetiței mele. Anul acesta va trebui să repet figura și să mă orientez spre altceva. Și gusturile i s-au schimbat. Anul trecut a vrut sa fie vrăjitoare cu rochița scurtă, în acest an vrea să fie eroina Lara Croft din Tomb Raider.

Și cum știe că mami cu asta se ocupă, caută și găsește produse interesante la magazinele online am început cutreieratul virtual. Costum de Lara Croft nu am găsit, decât ceva în jurul sumei de 200$, deci cade de pe listă (vrea și mami niște cizme :) ).

Alternativa ar fi un costum de vampiriță cu rochiță lungă și guler înalt, sarcină mult mai ușoară și mai puțin costisitoare.

Așa că am căutat pe la magazinele online și am realizat o serie de recomandări cu costume ieftine de Halloween pentru copii și bebeluși. Le poți cumpăra dând click pe pozele de mai jos. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor onlinerecomandate care le comercializează.

Magazine online unde găsești costume de Halloween ieftine pentru copii și bebeluși

Costume de Halloween ieftine la eMag

costume ieftine de halloween la emag pentru copii bebelusi
Vezi colecția costume ieftine de Halloween de la eMag!

Încep cu eMag-ul, pentru că are o colecție impresionantă de costume pentru copii și bebeluși, la prețuri avantajoase. Găsești costume de Halloween cu Minioni, pirați, tot felul de vrăjitoare, prințese Disney și cu Superman.

Pe lângă costumele pentru petreceri mai găsești și tot felul de accesorii și produse home-deco cu care să-ți decorezi casa pentru Halloween. Prețurile încep în jurul sumei de 50 de lei pentru un costum de fantomă sau o capă de liliac.

Costume de Halloween la Nichiduță pentru copii și bebeluși

costume de halloween de la nichiduta pentru copii si bebelusi
Dă click pentru a vedea toată colecția de costume de Halloween de la Nichiduță!

Un alt magazin online unde găsești costume ieftine pentru copii și bebeluși pe care aceștia să le poarte la petrecerea de Halloween găsești și la Nichiduță. Au foarte multe modele de costume carnaval pentru bebeluși, tot felul de măști caraghioase. Ca de obicei prințesele Disney sunt și ele prezente în colecție, ca și piratii și multe personaje pentru băieți.

Costume ieftine de Halloween de la Educlass

costume de petrecere pentru copii si bebelusi halloween educlass
Stoc epuizat

La Educlass găsești costume de Halloween cu prințese, cu vrăjitoare, costume de schelet menite să-ți înghețe sângele în vene. Nu lipsesc Elsa din Frozen, Superman și costumele mici și drăguțe cu animale, menite pentru cei mai mici dintre copii, bebelușii. Prețurile încep în jurul sumei de 50 de lei.

Costume de Halloween pentru copii – modele ieftine de la 3pitici

Pentru costume de Halloween cu Darth Vader și celelalte personaje Star Wars îți recomand magazinul online 3pitici. Costumele din colecția lor pentru Halloween mi se par pentru copii mai mari, de peste 8 ani, dar mai găsești și pentru cei mai mici câteva costume drăguțe. Prețurile pornesc de la 49 de lei.

Vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și de unde poți cumpăra online haine și încălțăminte în tendințe? Înscrie-te la newsletter!

Acestea au fost recomandările de magazine online cu costume ieftine de Halloween pentru copii. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: