Costume de baie Triumph – de unde le cumpărăm online

costume de baie doua piese triumph

Primesc multe mesaje pe pagina de Facebook cu privire la recomandări de shopping online. Într-unul dintre ele o doamnă mă întreba de unde poate să cumpere online costume de baie Triumph la prețuri avantajoase.

Pentru că se apropie sezonul de plajă, m-am gândit că aș putea să fac o postare specială despre costumele de baie Triumph, un brand care și mie îmi place.

Am găsit costume de baie Triumph la două magazine online, magazine pe care ți le recomand cu dragă inimă pentru toată gama lor de produse:

Costume de baie Triumph din două piese

Costumele de baie din două piese Triumph se pot combina cum vrei tu. Piesele slip și sutien se achiziționează separată, ceea ce îți dă o mare varietate de modele de costume de baie.

Îți alegi slipul și sutienul în funcție de mărimile tale. Se știe că majoritatea femeilor nu poartă aceeași mărime la sutien și la slip. De aceea cele mai multe costume de baie nu te avantajează, pentru că nu ai nimerit mărimea potrivită la una dintre piese.

În funcție de tipul tău de corp, de preferințele în materie de culori și printuri poți combina piesele costumului de baie pentru a rezulta cel dorit de tine.

Prețurile sutienelor Triumph încep de la 49 lei. Prețurile slipurilor Triumph pornesc de la 39 lei. Deci cu aproximativ 88 lei poți cumpăra un costum de baie Triumph din două piese, preț la care se adaugă cheltuielile cu transportul.

Ca și modele de sutien la costumele de baie Triumph găsești: cu push-up, triunghiular, halter, balconette, bandeau, deci ai de unde alege. Și la slipurile Trimph ai de unde alege din varietatea de croieli, nu mai spun de imprimeuri: hipster, clasic, tringhiular, cu șireturi laterale, cu accente metalice.

Mai jos am realizat o selecție de câteva costume de baie din două piese pe care am pus ochii din colecția Triumph. Dă click pe poze pentru mai multe detalii. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Slip Triumph
Slip Triumph

Sutien de baie Triumph
Sutien de baie Triumph

Sutien de baie multicolor mix&match Triumph
Sutien de baie multicolor mix&match Triumph

Slip alb cu rosu mix&match Triumph
Slip alb cu roșu mix&match Triumph

Costume de baie Triumph întregi

Costumele de baie întregi Triumph au prețuri între 149 și 359 lei. Dar cam acestea sunt prețurile pentru costume de baie întregi de calitate, din materiale bune, care te vor ține mai multe sezoane în stare impecabilă.

Și chiar dacă sezonul de plajă abia a început ai mari șanse să le găsești la reducere, deci îți vei cumpăra un costum de baie întreg Triumph la un preț avantajos.

Costum de baie intreg Triumph
Costum de baie întreg Triumph

Costum de baie intreg Triumph
Costum de baie întreg Triumph

Costum de baie intreg bleumarin Triumph
Costum de baie întreg bleumarin Triumph

Costum de baie intreg multicolor Triumph
Costum de baie întreg multicolor Triumph

Vezi și mai multe recomandări de costume de baie întregi.

Te interesează și alte modele de costume de baie, nu neapărat doar de la brandul Triumph? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de costume de baie Triumph pentru femei, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: vidigy.com