Ai burtică? Vezi ce costume de baie trebuie să porți!

mujo-costume-de-baie-care-mascheaza-burtica

Ai burtică? Poate ceilalți nu o văd așa de proeminentă precum o vezi tu în oglindă, dar știi că este acolo. Merge cu tine peste tot.

La birou, la plimbare o mai poți camufla cu ajutorul ținutelor inteligent alese, dar la plajă burtica pare cam greu de ascuns.

Doar pare greu, pentru că în realitate sunt câteva modele de costume de baie care te ajută în această privință. Multe femei se confruntă cu această problemă deci designerii au venit și cu soluții pentru a le face să se simtă mai bine în pielea lor pe plajă sau la piscină.

Și acum să vedem ce tipuri de costume de baie trebuie să alegem pentru a ascunde burtica.

#1 Costume de baie retro cu talie înaltă

Slipul cu talie înaltă are avantajul de a atrage atenția asupra zonei înguste a corpului, talia, și strânge burtica, făcând-o să dispară. Alege o culoare solidă, fără imprimeuri, eventual închisă pentru slip. Te poți juca cu printurile și culorile îndrăznețe la sutien.

Costum de baie din două piese Emily

Costum de baie doua piese Emily

Costumul de baie Emily este un model retro cu buline, perfect pentru femeile cu forme generoase. Croiala cupelor asigură o susținere fermă. Slipul are posibilitate de ajustare a înălțimii, în funcție de cât de revelator vrei să fie cu burtica.

Nu este nici scump, nici ieftin. Are un raport calitate/preț excelent. Pentru că nu suntem toate trase dupa aceleași mărimi, producătorii acestui costum de baie s-au gândit că este util pentru noi, femeile, să putem alege mărimi diferite la sutien și la slipi, fiecare în funcție de conformația corpului.

Costum de baie două piese Marko

Un costum de baie compus din două piese, lejer, cu o croială modernă, perfect pentru zilele însorite de vară. Sutienul are cupele întărite și se leagă la spate și după gât. Slipul clasic cu talie înaltă este perfect pentru a ascunde micile imperfecțiuni. Prețul este rezonabil, mediu.

Costum de baie modelator – slip BPC

Bonprix are o colectie impresionantă de costume de baie modelatoare. Pentru recomandările de azi am ales un slip cu croi înalt pe talie, confecţionat dintr-un material bun, de calitate, care modelează frumos bazinul. Este căptuşit cu material super elastic de strângere pentru a avea efectul modelator mult dorit.

Atenție: Mai trebuie să cumperi și un sutien, produsul recomandat mai sus este doar slipul costumului de baie. Având în vedere că slipul este negru, pentru sutien poți alege orice combinație de culori. Este recomandat să alegi un sutien cât mai colorat, cât mai ochios, pentru a atrage atenția în acea zonă.

Costum de baie doua piese Rosie
STOC EPUIZAT

Costum de baie Polka cu talie inalta
STOC EPUIZAT

Costumul de baie Rosie este special conceput pentru a ascunde burtica și pentru a-ți pune în evidență bustul. Se găsește doar în mărimi mari, până la 3XL. Ai mărimi speciale și pentru bust, poți alege ce ți se potrivește.

Costumul de baie Polka este perfect pentru doamnele și domnișoarele cu un pic de burtică. Printul cu buline lateral al slipului are efect de slăbire a zonei șoldurilor. Funda mare de la sutien atrage atenția spre bust, mărindu-l, transformând corpul în mult dorita formă de clepsidră.

#2 Costume de baie întregi modelatoare

Nu te simți bine purtând costume de baie din două piese?

Alege unul întreg modelator pentru a masca burtica. Totuși optează pentru unul de calitate, dintr-un material foarte dens. Prețul te poate speria, dar efectul vizual atunci când îl porți face toți banii. Cu cât este mai ieftin costumul de baie, cu atât materialul este de proastă calitate.

Costum de baie întreg modelator Antella

Costum de baie modelator BPC Selection

Costum de baie efect modelator Alee
STOC EPUIZAT

Costum de baie modelator
Costum de baie modelator

Am ales două costume de baie întregi modelatoare: unul mai scump și unul cu un preț accesibil. Amândouă au același efect de modelare a abdomenului, de mascare a burticii.

Vezi mai multe recomandări de costume de baie întregi modelatoare.

#3 Costume de baie tankini

Costumele de baie tankini sunt ideale pentru doamnele și domnișoarele care vor să se bronzeze cât mai mult, dar care vor în același timp să mascheze și burtica. Topul mai lung poate fi rulat pentru un bronz uniform atunci când stai la plajă și poate fi purtat ca un costum de baie întreg când vrei să intri în apă sau să te joci cu copiii pe plajă și nu vrei să se vadă burtica.

Costum de baie Angela tankini
Costum de baie Angela tankini

Costum de baie tankini BPC
Costum de baie tankini BPC

Vezi mai multe recomandări de costume de baie tankini.

#4 Rochii de plajă ieftine

O rochie de plajă poate fi răspunsul pentru mascarea burticii. Te simți îmbrăcată, fără a fi foarte îmbrăcată. Maschezi burtica, șoldurile și te simți bine în pielea ta. Mai jos am selectat câteva rochii de plajă în tendințe în acest sezon.

Rochie tip cămașă de plajă Marks & Spencer

Rochie de plajă Roxy stil tunică

Tunică lungă BPC Selection

Rochie de plaja alba
Rochie de plajă albă

Rochie de plaja Stylish Striped
Rochie de plajă Stylish Striped

Vezi mai multe recomandări de rochii de plajă.

#5 Pareo din voal subțire

Pareo de plaja
Pareo de plajă

Pareo de plaja din broderie
Pareo de plajă din broderie

Te interesează și alte modele de costume de baie? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoasete invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de costume de baie perfecte pentru a masca burtica, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: cheatsheet.com