Costume de baie pentru gravide – modele ieftine online

Costume de baie pentru gravide

Esti insarcinata dar totusi vrei sa mergi la mare? Doctorul tau ti-a recomandat sa nu stai la soare? Da, asa e! Viitoarele mamici nu au voie la soare si trebuie sa se dea cu crema de protectie cu grad ridicat, de preferat fara parabeni.

Asta nu inseamna ca trebuie sa stai in casa. Aerul de mare iti face bine, doar ca expunerea la soare trebuie sa fie redusa cat mai mult.

La costume de baie pentru gravide te-ai gandit? Ofera acoperirea necesara pentru pretioasa burtica si te simti si tu ca esti la mare, sub umbrela, dar la fel ca toti ceilalti de pe plaja.

Poti opta pentru costume de baie intregi speciale pentru gravide, dar se gasesc destul de greu. Cele mai multe modele de costume de baie pentru gravide sunt cele tankini. Preturile sunt in jurul a 100 de lei, deci cat de cat accesibile.

Cele mai multe magazine online nu au o sectiune speciala de costume de baie pentru gravide. Dar eu am alcatuit o scurta selectie de costume de baie pentru femei insarcinate, modele pe care le poti cmpara online?

Vrei sa stii cat costa costumele de baie recomandate? Nimic mai simplu! Da click pe poze si vei fi redirectionata pe pagina magazinului online de unde le vei putea cumpara.

Costume de baie pentru gravide

Costume de baie pentru gravide tankini maro
Costum baie tankini maro pentru gravide

Costum baie negru tankini pentru gravide
Costum baie negru tankini pentru gravide

Costum de baie intreg pentru gravid
Costum de baie intreg pentru gravide

Costum de baie bleu tankini pentru gravide
Costum de baie bleu tankini pentru gravide

Costum tankini pentru gravide
Costum tankini pentru gravide

Tankini pentru gravide
Tankini pentru gravide

Te intereseaza si alte costume de baie? Viziteaza catalogul Mujo de magazine online de costume de baie.

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi tot timpul la curent cu promotiile si reducerile magazinelor online din Romania.

Acestea au fost recomandarile de costume de baie pentru gravide pe care le poti cumpara online. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!