Monokini e la putere în această vară!

Mă bucur să constat că am lăsat în urmă timpurile în care costumele de baie întregi erau îndrăgite și purtate doar de femeile care doreau să mascheze mici „probleme” în zona abdomenului, de cele care doreau o mai mare acoperire împotriva razelor solare și de către femeile care practicau înotul de performanță.

În ultimii ani designerii și-au concentrat atenția mai mult către costumele de baie întregi decupate, monokini cum li se zice mai pe scurt. Și pe bună dreptate. Aceste costume de baie întregi decupate arată atât de senzual și de sexy, încât nu mai pot fi ignorate.

De obicei, un costum de baie decupat poate inspira teamă pentru femeile care se simt bine într-unul clasic. Asta deoarece costumele de baie monokini tind să arate ca o pereche de bikini și un sutien prinse între ele de câteva șnururi sau o bucățică de material care nu ascunde mai nimic.

Aceste decupaje urmează curba naturală a corpului unei femei și fac din aceste costume de baie adevărate instrumente de seducție.

Pe lângă faptul că sunt foarte sexy, aceste costume de baie sunt și foarte practice, mai ales pentru cele care iubesc mișcarea în apă. Nu vei mai trăi cu spaima că îți vei pierde slipul sau sutienul în apă atunci când faci o super săritură sau când te dai printr-un tobogan.

Mai jos am selectat de la mai multe magazine online 14 modele de costume de baie întregi decupate monokini pentru femei.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre costumele de baie monokini care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Costume de baie întregi decupate monokini

Costume de baie monokini Beatrix
Costume de baie monokini Beatrix

Monokini de lux Gold
Monokini de lux Gold

Costum intreg decupat Rainbow
Costum întreg decupat Rainbow

Monokini negru Goddess
Monokini negru Goddess

Costum de baie Cosita Linda
Costum de baie Cosita Linda

Costum de baie intreg decupat sexy
Costum de baie întreg decupat sexy

Monokini dantelat roz
Monokini dantelat roz

Monokini de lux Bertina
Monokini de lux Bertina

Costum de baie intreg decupat Marissa
Costum de baie întreg decupat Marissa

Monokini Giulia
Monokini Giulia

Monokini cu imprimeu abstract Guess
Monokini cu imprimeu abstract Guess

Monokini dantelat alb
Monokini dantelat alb

Monokini Fiorella
Monokini Fiorella

Monokini Rainbow cu dungi
Monokini Rainbow cu dungi

SFAT: Începe sesiunile de bronz purtând un costum de baie cât mai mic și apoi când ai pielea deja bronzată treci la costumele de baie decupate monokini. Astfel reușești să te bronzezi fără prea multe urme.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de costume de baie întregi decupate, denumite și monokini, pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: