Tot ce trebuie să știi despre costumele de baie din două piese

Costumele de baie din două piese sunt printre cele mai căutate articole vestimentare ale sezonului. Fie că mergi în concediu la mare, la ocean, fie că îți petreci weekend-urile însorite la piscină, vara este lungă și nu văd cum te-ai putea descurca fără mai multe costume de baie.

Măcar două, trei și asta este minimul. Îți trebuie unul mic, minuscul pentru a te bronza cât mai uniform la început. Apoi măcar unul mai colorat pentru când vrei să-ți arăți bronzul.

Monokini, tankini, bikini…aproape că am amețit între atâtea denumiri ale costumelor de baie. De aceea m-am gândit să le studiez un pic pentru a mă edifica ce tip de costum de baie din două piese mi se potrivește.

Până în 1957 toate costumele de baie întregi erau cunoscute sub denumirea de bikini. Ciudat, nu-i așa? Din acel an revoluționar lumea costumelor de baie s-a schimbat iar costumele de baie s-au despărțit în două mari categorii: cele întregi și cele din două piese, care au preluat denumirea de bikini.

La rândul ei categoria de costume de baie din două piese, denumită și bikini s-a despărțit în mai multe subcategorii după cum urmează:

  • costume de baie din două piese clasice
  • costume de baie din două piese tip bardot
  • costume de baie din două piese cu croială triunghiulară/string
  • costume de baie din două piese tankini
  • costume de baie din două piese mikrokini

Mai jos îți prezint toate tipurile de costume de baie din două piese mai în amănunt, fiecare cu particularitățile sale.

Am selectat de la magazinele online și câteva modele de costume de baie superbe pe care le poți cumpăra online. Dă click pe poze pentru a vedea cât mai multe detalii despre costumele de baie din două piese care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Costume de baie din două piese clasice

Acest tip de costum de baie din două piese are croială clasică, cu sutien cu acoperire mare și suport. Sutienul acestui tip de costum de baie poate fi combinat cu orice tip de slip. Costumele de baie din două piese clasice sunt potrivite pentru toate tipurile de corp, chiar dacă nu sunt atât de tinerești ca și croială.

Costum de baie BPC
Costum de baie BPC

Costum de baie doua piese Wild Cupe
Costum de baie două piese Wild Cupe

Costume de baie din doua piese tip bardot

Aceste costume de baie din două piese au o croială specială a sutienului, care pune în evidență decolteul. Are efect de push-up, de cele mai multe ori au bretele detașabile, cu care dobândești un bronz uniform.

Costum de baie Pink Summer
Costum de baie Pink Summer

Costum de baie doua piese Mistico
Costum de baie două piese Mistico

Vezi mai multe recomandări de costume de baie din două piese cu efect push-up.

Costume de baie din două piese cu croială triunghiulară/string

Acest costum se remarcă prin croiala triunghiulară a sutienului și a slipului, care se leagă în laterale. Modalitățile de închidere a sutienului nu trebuie să fie doar prin legarea șnururilor, poate fi și prin clips. Indiferent de modalitățile de prindere, un singur lucru rămâne constant la acest tip de costum de baie din două piese: partea superioară, sutienul adică, se prinde întotdeauna după gât.

Costum de baie Demi Saison
Costum de baie Demi Saison

Costum de baie Marko
Costum de baie Marko

Costume de baie din două piese tankini

Ai putea spune că acest tip de costum de baie este unul întreg. Dar costumul de baie tankini este format din două piese: slip și maieu/sutien. Este perfect pentru femeile care nu se simt bine atunci când își expun abdomenul, cu sau fără colăcei. Maschează imperfecțiunile și atunci când vrei să te bronzezi poți rula partea superioară. Iar dacă vrei să joci volei pe plajă sau să înoți acest tip de costum de baie din două piese cu tankini este ideal.

Costum de baie tankini Bpc selection
Costum de baie tankini Bpc selection

Costum de baie din dua piese tankini Julie
Costum de baie din două piese tankini Julie

Vezi mai multe recomandări de costume de baie tankini.

Costume de baie din două piese mikrokini

Această denumire este relativ nouă. După cum îți poți da seama se referă la acele costume micro, foarte extravagante, minuscule, care descoperă foarte multă piele. Atunci când ai corp perfect, un costum de baie mikrokini este perfect. Vei fi în atenția tuturor purtând la piscină sau pe plajă acest tip de costum sexy, atrăgător, pe care majoritatea femeilor îl ocolesc.

Costum de baie Alegra
Costum de baie Alegra

Costum de baie Starshiners brodat
Costum de baie Starshiners brodat

Te interesează și alte modele de costume de baie pentru femei? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost tipurile de costume de baie din două piese, fiecare cu particularitățile sale, precum și recomandări de astfel de costume de baie pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: therichest.com