Costume de baie cu push-up – recomandări online

Dintre toate tipurile de costume de baie cred că cele mai apreciate și mai căutate sunt cele cu push-up. Și pe bună dreptate. Ori ai sânii mici, ori cauți suport sporit, costumele de baie din două piese cu sutien push-up sunt alegerea perfectă.

Anul trecut au fost în tendințe costumele de baie bandeau. Foarte drăguțe, n-am ce zice. Doar că nu se potrivesc la toată lumea, așa cum o fac cele cu push-up.

Îți recomand să cauți costume de baie cu push-up cu balene în partea inferioară. Acestea vor adăuga subtil volum bustului tău.

O altă variantă ar fi costumele de baie cu push-up cu jumătate de cupă, special create pentru a face sânii mai plini, mai atrăgători. Acest tip de sutien cu jumătate de cupă și cu bretele ajustabile se pretează la doamnele și domnișoarele care au sânii mai mici.

Pentru și mai multă siguranță (doar vrei să te și bălăcești în apă) îți recomand să alegi un costum de baie cu bandă mai lată la spate. Știu că bronzul va ieși inestetic, cu urme și această bandă trebuie desfăcută de tot, nu poate fi mutată cu ușurință mai sus și mai jos pe spate ca bretelele subțiri. Dar sâniii vor arată mai bine, mai centrați, mai plini.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de costume de baie cu push-up, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre preț, disponibilitate și mărimi. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Costume de baie cu push-up – recomandări online

Costum de baie doua piese Florence
Costum de baie două piese Florence

Costum de baie Ice cream verde
Stoc epuizat

Fii atentă la toate detaliile atunci când îți cumperi un costum de baie cu push-up. Dacă ai șoldurile late poartă un slip cu talia mai înaltă (tot sunt la modă în acest an). Îți recomand ca slipul să fie de culoare închisă iar sutienul cu push-up să fie cu un print îndrăznet, cât mai ochios, cu volănașe sau cu floricele aplicate pentru a atrage atenția în partea superioară a corpului.

Sfaturile de mai sus sunt valabile și pentru cele care doresc să distragă atenția de la zona abdomenului.

Costum de baie de lux Patsy
Costum de baie de lux Patsy

Costum de baie doua piese Show
Costum de baie două piese Show

Indiferent de numărul de kilograme sau de zona pe care dorești să o pui în evidență, trebuie să ai grijă ca niciuna dintre piesele costumului de baie cu push-up să nu te strângă.

Costum de baie Sorana galben
Costum de baie Sorana galben

Costum de baie doua piese Safari
Costum de baie două piese Safari

Costum de baie Colette roz
Costum de baie Colette roz

Costum de baie Izza orange
Costum de baie Izza orange

Costum de baie Bali Dream verde
Costum de baie Bali Dream verde

Costum de baie Helen roz
Costum de baie Helen roz

Pentru a fi tot timpul la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase promoții ale magazinelor online din România îți recomand să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de costume de baie cu push-up, modele ieftine pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către