Costume de baie ieftine pentru fetițe – recomandări de la magazinele online

Am început pregătirile pentru concediu. Printre lucrurile de care Alexia mai are nevoie pentru că se înalță precum Făt Frumos varianta feminină se numără:

  • prosopul de baie
  • „cel mai frumos costum de baie”.

Pentru prosopul de baie am ales unul cu glugă.

Căutarea celui mai frumos costum de baie am realizat-o împreună și am ajuns să cumpărăm două: unul întreg și unul din două piese. Adevărul este că ne-a fost greu să ne decidem care dintre ele ne place mai mult. „Like mother like daughter” ce pot să spun :) . Le-am cumpărat la reducere și am prins și o promoțtie cu transport gratuit prin curier, deci am iețit bine cu bugetul.

Oricum sunt de folos două costume de baie, mai ales în cazul copiilor. De obicei începem ziua pe plajă cu costumul de baie întreg. După ce se bălăcește bine, îl schimbăm cu cel din două piese, iar spre sfârșitul zilei rămâne doar slipul :) .

Costumele de baie le-am cumpărat din colecția Bonprix pentru fetițe. Preturile sunt deosebit de avantajoase, în special la hainele pentru copii, plus că sunt modele deosebite, foarte colorate.

Mai jos am făcut câteva colaje cu o selecție de costume de baie pentru copii, de la magazinele de unde am mai cumpărat pentru Alexia.

Costume de baie ieftine și frumoase pentru fetițe

Primul magazin online pe care ți-l recomand, unde vei găsi o colecție impresionantă de costume de baie ieftine pentru fetițe este Bonprix. Găsești mărimi de la cele mai mici, 92 cm, până la 182 cm, cu prețuri care pornesc de la 33 lei pentru un costum de baie. Bonprix este primul magazin online la care analizez produsele atunci când vreau să-i cumpăr Alexiei ceva de îmbrăcat, un articol vestimentar colorat, din materiale de calitate bună și care să reziste la intense tratamente aplicate.

Vezi oferta de costume de baie pentru fetițe de la Bonprix!

eMag este a doua destinație pentru costumele de baie pentru fetițe a cărei ofertă am analizat-o. Dacă vrei costume de baie cu protecție pentru bebeluși și copii care nu fac încă la oliță și costume de baie cu protecție solară atunci trebuie să vezi ce oferte sunt la eMag. Într-adevăr costumele de baie cu protecție solara sunt un pic mai scumpe față de cele clasice, dar beneficiile pentru pielea copiilor noștri sunt mai importante.

mujo-costume-baie-fetite-emag
oferta de costume de baie pentru fetițe de la

La Answear am gpsit multe costume de baie pentru fetițe. Cel mai mult ne-au atras colecțiile Lorin. Sunt atât de colorate, atât de frumoase și de diferite față de ceea ce găsești în alte magazine și mai au și prețuri avantajoase.

mujo-costume-baie-ieftine-fetite-answear
Vezi oferta de costume de baie pentru fetițe de la Answear!

La Fashiondays am găsit costume de baie la reducere pentru fetițe, de la brandurile: Agatha Ruiz de la Prada, Animal, Desigual, Jojo Maman Bebe, Name it, Undercolors of Benetton. Prețurile sunt rezonabile. Găsești modele de costume de baie pentru fetițe cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 8 ani.

mujo-costume-baie-ieftine-fetite-fashiondays
Vezi oferta de costume de baie pentru fetițe de la Fashiondays!

Sfat: Atunci când alegi mărimea costumului de baie trebuie să te ghidezi după înălțimea copilului, nu după vârstă. Majoritatea magazinelor online de costume de baie pentru copii au filtre în funcție de înălțimea copiilor. Astfel îți va fi mai ușor să alegi dintre modelele de costume de baie.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de costume de baie ieftine pentru fetițe. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: