Costume de baie pentru copii – recomandări online

Dacă ești părinte (în special cei de fete) și te pregătești să pleci în concediu undeva la mare trebuie să te gândești și la costumele de baie pentru copii.

La magazinele online din România găsești foarte multe modele, de la cele cu îndrăgitele personaje Disney, la cele mai simple, sau chiar modele similare pentru mama și fetiță.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de costume de baie pentru copii, cele mai drăguțe și mai avantajoase ca raport calitate/preț, selecție la care recunosc că m-a ajutat și fetița mea, de aceea veți vedea mai multe modele pentru fete.

Predomină costumele de baie cu prințesele Disney, dar și cele cu tot felul de aplicații, în culorile cele mai vesele posibile. Așa văd copiii garderoba, cu cât mai colorată, cu atât mai bine. Poate că așa ar trebui să gândim și noi, adulții, măcar pentru hainele de vacanță, sau măcar la costume de baie.

Poți da click pe poze pentru a afla detalii despre preț, disponibilitatea mărimilor, cât și despre impresiile altor clienți care au cumpărat deja produsele recomandate. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului care le comercializează.

Costume de baie pentru copii – recomandări online

Costum de baie pentru fetite
Costum de baie pentru fetițe

Costum de baie tankini set 3 piese
Costum de baie tankini set 3 piese

Din proprie experiență îți recomand să ai în bagaj măcar 2-3 costume de baie pentru copii, și pe plajă, pe lângă cel pe care-l poartă, să ai măcar unul de rezervă și o pereche de chiloței.

Costumele de baie întregi pentru fetițe sunt drăgălașe, arată excepțional de bine, dar au un dezavantaj, pe care l-am trăit pe pielea mea. Adică pe pielea fetei mele.

În vacanță, de dimineața ne anunța cu ce costum de baie vrea să se îmbrace. Îl alegea tot timpul pe cel întreg. Am încercat să-i explic dezavantajele, dar nu s-a lăsat convinsă. I-am respectat preferințele, dar m-am pregătit și cu un back-up: un costum de baie din două piese.

Atunci când ieșea din apă îmi spunea că îngheață de frig, deși o ștergeam pe tot corpul cu prosop, imediat. Situația s-a schimbat atunci când i-am înlocuit costumul întreg cu cel din două piese.

De aceea spun că îți trebuie măcar 2 costume de baie pentru copii, dintre care unul sa fie din două piese.

oferta costume de baie pentru fetite bonprix
Costum de baie fete Disney Princess Sofia
Costum de baie fete Disney Princess Sofia

Dacă copilul tău vrea neapărat un costum de baie cu personaje Disney, ori pentru băieți ori pentru fetițe, magazinul online sports.woomie are o oferta deosebit de variată (o găsești dând click pe poza de mai jos). Și de cele mai multe ori au și promoții avantajoase. Toată oferta de costume de baie pentru copii a magazinului recomandat de mine o găsești dând click pe poza de mai jos.

oferta costume de baie disney sports woomie
Costum de baie fetite Disney Princess Rapunzel
Costum de baie fetite Disney Princess Rapunzel

Dacă pe lângă vacanța la mare, copilul frecventează și cursuri de înot în timpul anului, îți recomand să-i cumperi costume de baie pentru copii speciale pentru bazin, precum și accesorii potrivite. Foarte multe accesorii pentru înot la prețuri deosebit de avantajoase găsești la magazinul recomandat mai jos, bineînțeles dând click pe poză.

Vezi prețuri eMag!

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele din modă și home-deco precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de costume de baie pentru copii, modele pe care le poți cumpăra online la prețuri mici. Îți mulțumesc pentu vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: