Coafuri de Oscar pe care le poți încerca și tu

În acest week-end se va desfășura ceremonia de acordare a premiilor Oscar. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare premiile cele mai importante, cele mai prestigioase pentru actori, și de ce nu, poate îl vedem și pe Leonardo DiCaprio cu statueta aurie în mână. Ar cam fi timpul, nu-i așa? Îți țin pumnii Leo!

Lista actrițelor nominalizate în acest an cuprinde nume mari de la Hollywood, unele dintre actrițele mele preferate: eleganta Kate Blanchet pentru rolul din „Carol”, Jennifer Lawrence pentru rolul din „Joy” și Kate Winslet pentru rolul din „Steve Jobs”. Filme bune, pe care chiar merită să le vezi.

Trebuie să recunosc că de cele mai multe ori m-am uitat la Oscaruri pentru a vedea ținutele actrițelor preferate. Țin minte, mică fiind, în jur de 14-15 ani, stăteam noaptea târziu  și mă uitam la ținute. Mulțumesc mama pentru că mă lăsai! Făceam topuri cu rochiile care îmi plăceau, topuri cu cele care nu îmi plăceau, admiram coafuri și bijuterii, ca să nu mai vorbesc de pantofi.

În așteptarea Oscarurilor din acest an m-am gândit să fac o selecție de coafuri ale actrițelor, cele care mi-au plăcut cel mai mult și pe care le putem încerca și noi la diversele evenimente elegante din viața noastră, că tot se apropie și sezonul nunților, nu-i așa?

Kate Winslet – o coafură sculptată

Am admirat întotdeauna bunul gust al lui Kate Winslet (cu mici deraieri). Știe ce o avantajează, alege tot timpul ținute clasice. Printre look-urile care mi-au plăcut cel mai bun (rochie/machiaj/coafură) este cel pe care l-a purtat cu eleganță la ceremonia Oscar din 2009.

A ales o coafură ușor ondulată, cu volum, dar nu prea mult pentru ca strică. Această coafura pare că a fost sculptată, îi deschide față, o alungește, complimentându-i trăsăturile. În acea seară Kate a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță și nu ar fi putut alege o ținută și o coafură care să se completeze mai bine.

Cocul răsucit al lui Amy Adams

Amy Adams a avut la Oscarurile din 2013 o coafură perfectă, elegantă, aparent ușor de realizat, care i-a pus în evidență trăsăturile feminine. Când o privești din față pare o coafură un pic prea simplă, prea puțin sofisticată pentru Oscaruri, nu-i așa?

Dar din lateral și din spate coafura își arată frumusețea și orginalitatea. Un coc răsucit într-o parte, într-o ușoară dezordine, calculată totuși.

Pare ușor de realizat, o coafură care se potrivește oricărui tip de față, dar pentru a reuși look-ul ușor dezordonat te sfătuiesc să îți faci programare la coafor. Ceea ce pare foarte natural și simplu de realizat de obicei presupune multă muncă și experiență :) .

Simplitate á la Sandra Bullock

Cu simplitatea nu poți da gres. Asta ne demonstrează Sandra Bullock optând pentru o coafură foarte simplă la decernarea premiilor Oscar în 2010, unde a și câștigat statueta pentru cea mai bună actriță în rol principal.

O coafură clasică care s-a potrivit de minune cu rochia lungă cu detalii strălucitoare, complimentată de machiajul la fel de simplu și elegant.

Poți realiza și tu acasă această coafură cu o placă de îndreptat părul de calitate și un spray fixativ care să nu încarce părul.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele 3 stiluri de coafuri clasice, elegante de Oscar pe care le poți încerca și tu la evenimentele deosebite din viața ta. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: