Alege-ți cizmele pe măsura aventurilor tale din această iarnă!

Mai în glumă, mai în serios aseară încercam să răspund la întrebarea soțului: „De câte perechi de cizme ai nevoie iarna?”

Bărbații. Am analizat toate situațiile, multitudinea de ținute la care aș purta un alt tip de cizme față de cele pe care le am deja și am ajuns la concluzia că mi-ar trebui 5 tipuri de cizme pe care să le rotesc în funcție de ocazie. Plus o pereche de pantofi eleganți pentru Revelion :)!

Cizme office dacă te aventurezi în fiecare zi la birou

La birou trebuie să te îmbraci elegant. De aceea cred că o pereche de cizme office, fie cu tocul gros sau cu tocul subțire ne-ar fi de folos iarna. Am ales să-ți recomand două perechi de cizme elegante. Prima are un toc mediu și se adresează femeilor care nu rezistă o zi întreagă pe tocuri fără să nu bată pe cineva. A doua pereche de cizme elegante pentru birou are tocuri înalte, dar groase pentru mai multă stabilitate și confort.

Cizme Sapro negre
Cizme Sapro negre

Cizme negre XTI
Cizme negre XTI

Vezi mai multe recomandări de cizme de damă cu toc gros înalt.

Cizme de mers la cumpărături

Pentru sesiuni prelungite de shopping sau la supermarket avem nevoie de o pereche de cizme confortabile, cu toc mediu spre mic sau chiar unele cu talpă joasă. Asta pentru că vrem să ne bucurăm de plimbarea prin magazine, nu să ne grăbim pentru că ne dor picioarele de la cizmele cu tocuri înalte.

Shopping-ul este treabă serioasă, nu trebuie tratat cu superficialitate :).

Cizme dama Elise negre
Cizme damă Elise negre

Cizme inalte cu fermoar
Cizme înalte cu fermoar

Cizme de ieșit în oraș/în club

Pentru serile de sâmbătă când cluburile sunt pline avem nevoie de încă o pereche de cizme. Nu de confortabilele de mai sus sau de cele office ci de unele mai îndrăznețe. În această iarnă se poartă cizmele mulate peste genunchi. Împreună cu o rochiță bodycon sau de blugi și un top ochios aceste cizme pot alcătui o ținută drăguță de club sau de petrecere.

Cizme Ella negre
Cizme Ella negre

Cizme Sema verzi
Cizme Sema verzi

Cizme de iarnă cu blăniță

Pentru iernile grele, cu multă zăpadă avem nevoie de cizme cu blană la interior, pentru a nu simți frigul. Avem de ales între cizmele scurte Ugg, nu neapărat originale, merg și niste replici din piele naturală. Și unele mai înalte, până aproape de genunchi.

Cizme dama Tanguay
Cizme damă Tanguay

Cizme piele naturala Drago
Cizme piele naturală Drago

Vezi mai multe recomandări de cizme ieftine Ugg.

Cizme de mers pe munte

Nu merg des la munte, prefer tot timpul destinațiile mai calde, însorite, unde să mă bucur de un cocktail și o carte bună în timp ce stau așezată pe un șezlong. Dar mi-ar plăcea să am ocazia să merg și la munte. Deci uite cum apare „nevoia” unei alte perechi de cizme, specială pentru drumeții și sporturi de iarnă.

Cizme apreschiuri Moon Boot
Cizme apreschiuri Moon Boot

Cizme Sorel de iarna
Cizme Sorel de iarnă

Poate că am exagerat pe alocuri cu „nevoia” de atâtea perechi de cizme, doar ca formă. Nici nu am abordat tema culorilor și tipurile de piele. Nebunia poate merge mai departe, dacă sunt provocată :)!

Fiecare își cunoaște nevoile, fiecare își știe bugetul, iar răspunsul la întrebarea de la începutul postării poate fi diferit, în funcție de fiecare femeie. Dar nu mă aștept la un număr mai mic de trei :) .

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cizme de damă, alese pe măsura aventurilor din aceasta iarnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: